Samsung Galaxy Fit2 CZ R220 Hodinky á.1399,-Kč s DPH 21%

Samsung Galaxy Fit2 CZ R220 Hodinky á.1399,-Kč s DPH 21%

Barvy: 2 =  Black , Scarlet

Stylový, lehký a tenký fitness náramek. Chytré upozornění. Více než 70 ciferníků. Zvládání stresu. Dýchací cvičení. Sledování spánku. Připomínky na mytí rukou. Rozpoznání 5 aktivit. Voděodolné provedení, 5ATM. Bluetooth 5.1. AMOLED displej o velikosti 1.1″ (27,8 mm), rozlišení 126 × 294. RAM 2 MB. Interní paměť 32 MB. Baterie s kapacitou 159 mAh. Výdrž při běžném užívání až 15 dní, 21 dní při méně častém používání. Akcelerometr, Gyro senzor, Optický senzor srdečního tepu. Vibrační upozornění. 

Popis produktu

Samsung Galaxy Fit2 – osobní kouč pro vaše zdraví

Displej, který vás udrží v pohybu

Posuňte úroveň vašich sportovních výkonů na novou úroveň s fitness náramkem Samsung Galaxy Fit2. Kompaktní displej vyrobený ze 3D skla ještě více zvýrazňuje jeho sportovně-elegantní křivky a díky 1,1″ AMOLED displeji vám neunikne nic důležitého ‒ aktuální srdeční tep, spálené kalorie či počet kroků.

Stvořen pro maximální pohodlí

Při tréninku, na cestách, během spánku ‒ Galaxy Fit2 nemusíte ze svého zápěstí sundávat, ať už děláte cokoli. Pyšní se lehkým a tenkým provedením s pouhými 11,1 milimetry a také praktickou drážkou v řemínku, která zabraňuje hromadění potu. Dopřejte si skutečný komfort po celý den.

Voda ho nezastaví

Vodní hrátky nejsou pro Galaxy Fit2 žádný problém. Voděodolnost garantuje certifikace 5ATM, a vy tak můžete zdolávat bazény při povrchovém plavání beze strachu o jeho funkčnost.

Více energie pro vaše tréninky

Na výdrž Samsung Galaxy Fit2 se můžete 100% spolehnout. Náramek je osazený baterií, která s vámi vydrží až 21 dní (při běžném používání 15 dní). Ať už ho tedy využijete při sportování, během spánku či jako prostředek pro získávání notifikací, nemusíte se obávat jeho častého nabíjení.

Automatické trackování 5 druhů sportu

Správná obuv a Galaxy Fit2 jsou vše, co potřebujete k efektivnímu trénování a dosáhnutí vašich cílů. Fitness náramek Samsung automaticky rozezná a měří 5 druhů sportu (chůze, běh, dynamické cvičení, veslování, eliptický trenažér), ze kterých vám následně poskytne přehledné statistiky, jako jsou celkový čas trénování, rytmus srdce či spálené kalorie.

Vždy čisté ruce

Sportem k lepší fyzické kondici. Podpořte své zdraví také hygienou vašich rukou. Galaxy Fit2 umožnuje nastavit si praktické upozornění v pravidelných intervalech, díky kterému zůstanou vaše ruce vždy hygienicky čisté.

Pro kvalitní odpočinek

Abyste dosahovali těch nejlepších sportovní i pracovních výkonů, je důležitý kvalitní spánek. Ponechejte Galaxy Fit2 na vašem zápěstí během celé noci a ráno zkontrolujte jeho kvalitu v aplikaci Samsung Health. Současně vám poskytuje návody a tipy, jak váš odpočinek ještě zlepšit.

Notifikace na dosah ruky

Spárujte Galaxy Fit2 se smartphonem a dostávejte důležitá upozornění přímo na vašem zápěstí. Současně můžete reagovat na nové zprávy pomocí rychlých odpovědí, a být tak vždy ve spojení s vaším okolím, nebo ovládat hudební playlist ve vašem telefonu, aniž byste ho museli brát do ruky.

Každý den v jiném stylu

Galaxy Fit2 vás nepřestane jen tak bavit. Vybírejte z rozsáhlé nabídky více než 70 ciferníků, které nabízejí rozmanitá grafická provedení s různými informacemi, jako jsou počasí, srdeční tep, počet kroků, stav baterie aj.

Hlavní vlastnosti

Stylový, lehký a tenký fitness náramek. Chytré upozornění. Více než 70 ciferníků. Zvládání stresu. Dýchací cvičení. Sledování spánku. Připomínky na mytí rukou. Rozpoznání 5 aktivit. Voděodolné provedení, 5ATM. Bluetooth 5.1. AMOLED displej o velikosti 1.1″ (27,8 mm), rozlišení 126 × 294. RAM 2 MB. Interní paměť 32 MB. Baterie s kapacitou 159 mAh. Výdrž při běžném užívání až 15 dní, 21 dní při méně častém používání. Akcelerometr, Gyro senzor, Optický senzor srdečního tepu. Vibrační upozornění. 

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*


Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..