Huawei Y5 2018 DualSim CZ á.2999,-Kč s DPH 21%

Huawei Y5 2018 DS (16GB/2GB RAM) á.2999,-Kč s DPH 21%

Barvy: 2 =  Black , Blue

Objednávejte telefonicky : +420 602 555 777 , nebo emailem: duomobil@duomobil.cz
Zboží je možné zaslat na dobírku.
České záruky, Česká distribuce !


Huawei Y5 2018 je dostupný chytrý telefon s velkým FullView displejem. 5.45″ displej s HD+ rozlišením 1440 x 720 bodů, 4jádrový procesor Mediatek MTK6739 1.5 GHz, 2GB operační paměti, 16GB interní paměti, 8Mpx a 5Mpx fotoaparáty, LTE, Bluetooth, WiFi, GPS/Glonass, slot microSD, identifikace tváře, baterie 3020 mAh, platforma Android s uživatelským rozhraním EMUI.


Objevte zajímavé vlastnosti chytrého telefonu Huawei řady Y. Jedná se o cenově dostupný smartphone s rychlým připojením LTE, vyváženou výbavou a přívětivým uživatelským rozhraním Emotion UI. Nabízí skvělé funkce v elegantním provedení, jak je již u telefonů Huawei zvykem.

  • Parádní zábava na FullView displeji.
  • Rychlé odemknutí s funkcí identifikace tváře.
  • Oddělené sloty DualSIM a microSD.

FullView displej

5.45″ FullView displej vám nabízí široký výhled na zábavu. S širším HD+ rozlišením 1440 x 720 bodů dává poměr stran 18:9 a navíc zabírá velkou část přední plochy telefonu. Je jako okno do jiného světa, na kterém bude zábava vypadat prostě parádně.

Kvalitní fotoaparáty

Objevte kvalitní 8 Mpx zadní fotoaparát s automatickým ostřením a funkcí HDR pro dokonalé snímky. Zachytí detailní a ostré snímky nebo zaznamená videa ve vysokém rozlišení. S předním 5 Mpx fotoaparátem s tónovacím selfie bleskem zachytíte dokonalé selfie i za horšího světla a také skvěle poslouží pro videohovory.

Zabezpečení identifikací obličeje

Odemkněte svůj telefon rychle a bezpečně. Stačí se podívat na obrazovku a telefon bezpečně odemknete. Výkonný AI algoritmus pro rozpoznání obličeje detekuje a mapuje lidskou tvář s vysokou přesností.

Potřebný výkon

Představte si, co všechno s ním můžete díky 4jádrovému procesoru MediaTek s frekvencí 1.5 GHz podniknout. Hraní her bude brnkačka stejně jako sledování videa, prohlížení fotografií, fotografování, poslouchání hudby, brouzdání po internetu a komunikace přes sociální sítě. Získáte také rychlý datový přenos prostřednictvím sítě LTE, která vám umožní okamžitě streamovat hudbu a videa s obrovskou rychlostí. Nejen doma, ale i na cestách tak máte možnost zažívat zábavu na plný plyn.

Dual SIM

Máte dvě SIM karty a pro každou jeden telefon? Nebaví vás nosit dva telefony zároveň? Se smartphonem Huawei Y5 2018 tento problém snadno vyřešíte, je totiž vybaven sloty pro dvě SIM karty. Můžete tak mít pohromadě své soukromé i firemní kontakty. Navíc se jedná o oddělené sloty, takže můžete současně použít 2 SIM karty a microSD kartu.

Klíčové vlastnosti

Chytrý telefon Huawei Y5 2018 je vybaven 4jádrovým procesorem Mediatek MTK6739 s frekvencí 1.5 GHz a 2 GB operační paměti. Dotykový 5.45″ HD+ displej má rozlišení 1440 x 720 bodů (poměr stran 18:9). Pro systém a data je k dispozici 16 GB interní paměti a slot pro paměťové karty microSD. Snímky můžete zachytit pomocí zadního fotoaparátu 8 Mpx a přední 5 Mpx selfie kamery. Nechybí technologie Bluetooth, WiFi a GPS/Glonass. Mobilní připojení podporuje k sítím 2G, 3G a nejmodernějším LTE. Z konektorů nabízí microUSB a 3.5 mm jack. Přístroj je poháněn baterií s kapacitou 3020 mAh. Jako operační systém slouží platforma Android s rozhraním EMUI.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*


Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..