Honor View 10 LTE Navy Blue (dualSIM) 128GB/6GB CZ á.12777,-Kč s DPH 21%

Honor View 10 LTE Navy Blue (dualSIM) 128GB/6GB CZ á.12777,-Kč s DPH 21%

Barvy: Navy Blue – modrá
Objednávejte telefonicky : +420 602 555 777 , nebo emailem: duomobil@duomobil.cz
Zboží je možné zaslat na dobírku.
České záruky, Česká distribuce !

Honor View 10 je exkluzivní telefon s obrovským výkonem, umělou inteligencí, duálním fotoaparátem a nádherným designem s FullView displejem. 5.99″ LTPS displej s rozlišením Full HD+ 2160 x 1080 bodů, 8jádrový procesor Kirin 970 4x 2.36GHz a 4x 1.8GHz, NPU jednotka pro umělou inteligenci, 6GB RAM, 128GB interní paměti, slot midroSD, zadní fotoaparát 16 + 20Mpx f/1.8, přední fotoaparát 13Mpx, LTE, Bluetooth, NFC, WiFi ac, GPS / Glonass / BDS, čtečka otisků, USB Type-C, baterie 3750 mAh s rychlým nabíjením, platforma Android 8 s EMUI 8.0


Honor View 10

Další hvězda z dílen Honor začíná zářit. Honor View 10 vám nabídne výkon absolutní špičky a umělou inteligenci. Prémiový design s tenkými rámečky a velkým FullView displejem ukrývá opravdu exkluzivní výkon a samostatnou jednotku pro umělou inteligenci v platformě Kirin 970. A co víc? Cenovka rozhodně neatakuje nejvyšší příčky, jako je tomu u podobně výkonných telefonů.

 

 

Umělá inteligence nastupuje

Honor View 10 využívá inovativní mobilní platformu Kirin 970, která je vybavena specializovanou NPU (výpočetní jednotkou pro neurální sítě), a kromě špičkového výkonu tak nabízí optimalizovanou část pro využití strojového učení a umělé inteligence. NPU dokáže zpracovat mnohem efektivněji a rychleji výpočty související s umělou inteligencí. To oceníte například ve vestavěném překladači, při fotografování, vyhledávání nebo optimalizaci zvuku.

 

Výkon absolutní špičky

Kirin 970 vás ohromí nejen schopnostmi v oblasti umělé inteligence, ale také výkonem, který patří v současnosti na absolutní špičku. Díky pokročilé 10nm výrobní technologii, 8 jádrovému procesoru a 12 jádrovému grafickému akcelerátoru poskytuje luxusní výkon, přičemž je optimalizován na nižší spotřebu energie.

 

Krásný a odolný

Kovové tělo obepíná velký FullView displej s krycím odolným sklem, to je klasická kombinace materiálů, které zaručují dokonalou eleganci. K tomu si připočítejte displej téměř přes celou přední stranu a získáte jistotu, že telefon bude vždy budit pozornost.

 

Velký FullView displej

Lákadlem telefonu Honor View 10 je 5.99″ velký FullView displej, který díky tenkým rámečkům zabírá velkou část přední strany. Zažijete s ním příjemně jemný rastr 403 ppi s širším Full HD+ rozlišením 2160 x 1080 bodů, což dává poměr stran 18:9. Díky technologii LTPS (IPS) pak můžete očekávat skvělé podání barev a široké pozorovací úhly. Takový displej je zárukou perfektní zábavy.

 

Špičkový duální fotoaparát

Se zadním duálním fotoaparátem snadno zachytíte překrásné detaily a čisté snímky i za sníženého osvětlení a nerozmazané snímky pohybu. Kombinuje monochromatický snímač 20 Mpx a snímač RGB 16 Mpx pro zachycení ještě většího množství světla a skvělým možnostem pro hrátky s hloubkou ostrosti. Za podpory umělé inteligence, která se „učí“ způsobům používání, tak můžete vytvářet dokonalé portréty a selfie s bokeh efektem. Nechte se uchvátit autoportréty s předním fotoaparátem, který má skvělou optiku i vysoké rozlišení 13 MPx a řadu režimů. Prostě skvělý nástroj pro perfektní selfie.

 

Dlouhá výdrž a rychlé nabíjení

Kromě vysokokapacitní baterie 3750 mAh, která by sama o sobě vydržela poskytovat energii dlouho, je vybaven inteligentní systém správy baterií Smart Power Managment. S technologií Honor SuperCharge 5V/4.5A získáte energii rychleji než kdy dříve.

 

Bleskurychlé připojení

Získejte rychlý datový přenos prostřednictvím sítě LTE, která vám umožní okamžitě streamovat hudbu a videa s vysokou rychlostí. Nejen doma, ale i na cestách tak máte možnost zažívat zábavu na plný plyn.

Čtečka otisků prstů

Odemkněte svůj telefon rychle a bezpečně. Díky čtečce otisků prstů na přední straně získáte přístup k funkcím během okamžiku bez nutnosti zadávat heslo.

Klíčové vlastnosti

Chytrý telefon Honor View 10 je poháněn 8jádrovým procesorem Kirin 970 s frekvencí 4x 2.36 GHz a 4x 1.8 GHz, který je doplněn o samostatnou jednotku NPU pro strojové učení a 6 GB operační paměti. Interní paměť pak nabízí kapacitu 128 GB. s možností rozšíření pomocí karet microSD. Dotykový LTPS displej má velikost 5.99″ a rozlišení Full HD+ 2160 x 1080 bodů. Fotoaparát v zadní části nabízí 16 + 20 Mpx snímač, světelnost f/1.8, LED blesk a automatické ostření PDAF. Přední fotoaparát je vybaven snímačem s vysokým rozlišením 13 Mpx. Z moderních technologií nabízí Bluetooth, NFC, Wi-Fi ac, GPS / Glonass / BDS přijímač. Podporováno je připojení k mobilním sítím 2G, 3G a LTE. Samozřejmostí je také moderní rozhraní USB Type-C a nechybí ani konektor 3.5 mm. Senzorová výbava obsahuje: Akcelerometr, proximity senzor, senzor okolního světla, kompas, čtečka otisku prstů. Provoz zajišťuje dobíjecí baterie s kapacitou 3750 mAh a podporou rychlého nabíjení 5V/4.5A. Operační systém tvoří platforma Android 8 s uživatelským rozhraním EMUI 8.

 

 

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*


Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..