Huawei P9 Lite Mini DS CZ á.4290,-Kč s DPH 21%

Huawei P9 Lite Mini Dual SIM CZ á.4290,-Kč s DPH 21%

Barvy: gold / black / silver

Objednávejte telefonicky : +420 602 555 777 , nebo emailem: duomobil@duomobil.cz

České záruky, Česká distribuce !


Kompaktní varianta oblíbeného telefonu z oblíbené řady P9 Lite. 5″ displej s HD rozlišením 1280 x 720 bodů, 4jádrový procesor Qualcomm Snapdragon 425 1.4 GHz, 2GB RAM, 16GB interní paměti; 13Mpx a 5Mpx fotoaparáty; technologie: LTE, Bluetooth, WiFi, GPS/Glonass; slot microSD, čtečka otisků prstů, baterie 3020 mAh, platforma Android 7.0 s EMUI.

Klíčové vlastnosti

Chytrý telefon Huawei P9 Lite Mini je poháněn 4jádrovým procesorem Qualcomm Snapdragon 425 (MSM8917) s frekvencí 1.4 GHz, který je doplněn o 2 GB operační paměti. Interní paměť nabízí kapacitu 16 GB a můžete ji rozšířit pomocí karet microSD. Dotykový displej má velikost 5″ a HD rozlišením 1920 x 1080 bodů. Fotoaparát v zadní části nabízí 13 MPx snímač a přední fotoaparát je vybaven snímačem s rozlišením 5 MPx. Z moderních technologií nabízí Bluetooth, Wi-Fi, GPS/Glonass přijímač. Podporováno je připojení k mobilním sítím 2G, 3G a LTE. V konektorové výbavě nechybí 3.5mm stereo jack pro sluchátka a micro USB. Do senzorové výbavy patří: akcelerometr, senzor přiblížení a světelná senzor. Provoz zajišťuje dobíjecí baterie s kapacitou 3020 mAh. Správu systému zajišťuje platforma Android 7.0 Nougat s uživatelským rozhraním EMUI 5.1.


Chytrý telefon Huawei P9 Lite Mini

Huawei P9 Lite Mini představuje nejmenší variantu oblíbené řady telefonů P9 v odlehčené verzi Lite. V přitažlivé harmonii se v něm snoubí elegance tenké kompaktní konstrukce s kovovým rámečkem a příjemné ceny. Poskytne vám potřebný výkon i solidní kapacitu baterie. Výkon zajistí osvědčený 4jádrový Snapdragon a 2 GB operační paměti. K dispozici máte potřebnou kapacitu interní paměti 16 GB, HD displej, precizní fotoaparáty a připojení k rychlým mobilním sítím LTE.

5“ displej s HD rozlišením

Smartphone vás jistě mile překvapí svým 5“ vícedotykovým displejem s rozlišením HD (1280 x 720). Toto rozlišení vám zajistí zobrazení barev se všemi detaily. Užijte si skvělé podání barev a perfektní kontrast IPS displeje s tímto smartphonem.

 

Čtečka otisků prstů

Odemkněte svůj telefon rychle a bezpečně. Díky čtečce otisků prstů na zadní straně telefonu získáte přístup k funkcím během okamžiku bez nutnosti zadávat heslo.

 

Dlouhá výdrž baterie

Huawei P9 Lite Mini s vámi snadno udrží krok díky baterii s kapacitou 3020 mAh. V kombinaci s úsporným procesorem získáte velmi pěknou dobu provozu na jedno nabití. Pracujte a bavte se bez obav z vybitého zařízení.

 

Potřebný výkon

Huawei P9 Lite Mini vám poskytne solidní výkon pro běžné aplikace. Základ tvoří 4jádrový procesor Qualcomm Snapdragon 425, který je doplněn operační paměti 2 GB a grafickým akcelerátorem Adreno 308. To vše je podpořeno interní pamětí 16 GB a slotem pro karty microSD pokud by vám kapacita nedostačovala. Díky vysokorychlostnímu připojení LTE pak můžete vychutnávat zábavu na plný plyn.

 

Fotoaparát s vysokým rozlišením

Objevte fkvalitní 13 MPx zadní fotoaparát, se kterým pořídíte živé fotografie. Zachytí detailní, ostré a zároveň nerozmazané snímky nebo zaznamená videa ve vysokém rozlišení. Foťte s bleskem a automatickým ostřením, ať už jste kdekoliv. Přední 5 MPx fotoaparát vám skvěle poslouží pro videohovory nebo oblíbená „selfíčka“.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*


Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..