LG H410 Wine Smart Burgundy Red / Navy Blue CZ á.4989,-Kč s DPH 21% (již se neprodává !)

LG H410 Wine Smart Burgundy Red / Navy Blue CZ á.4989,-Kč s DPH 21%

Barvy: Burgundy Red / Navy Blue

Objednávejte telefonicky : +420 602 555 777 , nebo emailem: duomobil@duomobil.cz

České záruky, Česká distribuce !

Mobilní telefon 3.2″ HVGA 640×320, procesor Qualcomm Snapdragon 210 Quad core 1.1 GHz, RAM 1 GB, interní paměť 4 GB, MicroSD až 32GB, Fotoaparát zadní 3 Mpix + přední 0.3 Mpix, A-GPS/GLONASS, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, 3G/LTE, FM rádio, Micro USB, Micro SIM, baterie 1700 mAh, Android 5.0


 

LG představuje vskutku revoluční telefon: kombinaci dotykového smartphone a tlačítkového „véčka“. Model LG Wine Smart právě přichází na trh. Díky operačnímu systému Android v nejnovější verzi lze telefon snadno ovládat ať dotykem či tlačítky. S pěticí speciálních tlačítek se dostanete rychle a přímo tam, kam potřebujete – ať jsou to zprávy, kalendář nebo třeba fotografie. Zjednodušená domovská obrazovka nabízí defaultně rozložení 3×3 ikony pro snadný a pohodlný přístup k funkcím telefonu.

Klíčové vlastnosti

  • Nejnovější Android OS 5.1
  • Pět speciálních tlačítek
  • Přehledné rozložení 3×3 pro velké ikony
  • Funkce Safety Care pro větší dohled a bezpečnost
  • Elegantní design a barevné provedení

Výborný hardware

Systém pohání čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon, který za pomoci 1GB operační paměti zajistí svižný chod a bleskurychlou odezvu i pří používání více aplikací. Neméně rychlé je i internetové připojení pomocí Wifi, Bluetooth nebo 4G/LTE s podporou všech nejvíce používaných frekvencí. Pozadu není ani dotykový displej, jenž nabízí dostatečnou jemnost a dobré barvy. Přesto u tohoto modelu hrají prim klávesy, včetně pětice speciálních.

Multimediální možnosti

Telefon je samozřejmě vybaven i dvojicí fotoaparátů, ten hlavní má rozlišení 3 Mpx a umožňuje pořizovat video záznamy v rozlišení WVGA. Díky 3,5mm jack konektoru je poslech hudby či rádia snadný s jakýmikoliv sluchátky. Svoji multimediální sbírku můžete uchovávat v integrované paměti o kapacitě 4 GB nebo na micro SD kartě o kapacitě 32 GB.

LG WINE-900x700

lg h410 red

lg-wine-smart-h410-modra-blue-black-navy-strana

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*


Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..