Samsung Galaxy Watch 4 46mm (R890) CZ á.9999,-Kč s DPH 21%

Samsung Galaxy Watch4 46mm (R890) CZ á.9999,-Kč s DPH 21%

Barvy: black , silver

Objednávejte telefonicky : +420 602 555 777 , nebo emailem: duomobil@duomobil.cz
Zboží je možné zaslat na dobírku.
České záruky, Česká distribuce !

Chytré hodinky Samsung Galaxy Watch4 Classic 46 mm v černé barvě, 1,4″ Super AMOLED displej s CORNING® Gorilla® Glass DX sklíčkem, 450 x 450 pixelů, 330 PPI, Android (Wear OS), Bluetooth, Wi-Fi, NFC, GPS, GLONASS, voděodolnost do 50 m (5 ATM), certifikát IP68 a MIL-STD-810G, interní paměť 16 GB, výdrž baterie 3 dny (361 mAh), podpora bezdrátového nabíjení, výpočet kalorií, měření vzdálenosti, měření rychlosti, intervalový trénink, integrovaný hudební přehrávač, monitoring spánku, záznam trasy, krokoměr, gyroskop, senzor tepové frekvence, oznámení, měření tlaku a další, materiál je nerezová ocel, sportovní řemínek z fluoroelastomerů

Popis produktu

Splňte si své cíle s Galaxy Watch4 Classic, 46 mm,

Chytré hodinky, které si berou na starost vaši fyzickou kondici. Galaxy Watch4 Classic přicházejí v ikonickém designu s rotační lunetou a plně přizpůsobitelným ciferníkem. Využijte služeb operačního systému Wear OS a získejte stovky užitečných aplikací, které pomohou spolehlivě sledovat vaši cvičební rutinu a hlídat důležité zdravotní ukazatele, jež lze posléze snadno vyhodnotit a sdílet s vaším osobním trenérem nebo dokonce lékařem.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Na co se můžete těšit?

  • plně přizpůsobitelný ciferník
  • operační systém Wear OS se stovkami užitečných aplikací
  • 90 sportovních režimů
  • senzor Samsung BioActive pro monitoring srdce, krevního tlaku, tlukotu srdce apod.
  • monitoring spánku (fáze, okysličení krve, chrápání)
  • vysoce odolný řemínek Ridge Sports Band z prémiového fluoroelastomeru

Nadčasový sofistikovaný design

Nadčasový design Galaxy Watch4 Classic přináší rotační luneta, kterou doplňuje jasný a zářivý displej. Uhlazené tvary přinášejí na vaše zápěstí vysokou úroveň sofistikovanosti a kvalitní materiály v čele s nerezovou ocelí dají na odiv silnou a intuitivní funkčnost. Vytvoří tak praktický doplněk, který vás bude spolehlivě provázet na všech vašich dobrodružstvích.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Na zápěstí sedí jako přibité

Zůstaňte celý den v naprostém pohodlí s vysoce odolným řemínkem Ridge Sports Band z prémiového fluoroelastomeru, který odpuzuje pot a zároveň bude pevně držet na vašem zápěstí při jakékoliv aktivní činnosti.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Měňte ciferníky dle momentální nálady

Vyberte si mezi analogovými a digitálními ciferníky s množstvím pozadí, fontů a barev, které se dokonale sladí s vaším módním stylem, počasím či momentální náladou. Zajděte ještě dál a využívejte AR emotikony k vyjádření momentální nálady, zatímco animovaná grafika všem ukáže, co zrovna děláte – od běhu a cvičení až po poslouchání oblíbené hudby.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Sledujte více jak 90 druhů cvičení

Všechny aktivity a pokroky ve vašem cvičení přehledně na hodinkách a telefonu. Galaxy Watch4 Classic jsou schopny samy zaznamenat fyzickou aktivitu a sledovat vaše cvičební návyky. Rovněž vám ukáží přesnou GPS polohu pro snadné sledování a plánování dalších tras. A ať už se rozhodnete pro jakýkoliv druh cvičení, hodinky jich podporují více jak 90, takže si můžete vybrat vždy dle momentální chuti a nálady.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Sport bude s přáteli zábavnější

Galaxy Watch4 Classic změní jindy náročnou fyzickou aktivitu v nefalšovanou zábavu. Vyzvěte členy své rodiny či přátele v řadě zábavných výzev a společně se hecujte v jejich průběhu pomocí v reálném čase posílaných zpráv. Získávejte pamětní odznaky a body v systému, který vás a vaše okolí udrží motivované a natěšené na další cvičební seanci.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Neúnavný ochránce sportovního srdce

Inteligentní senzor Samsung BioActive monitoruje činnost vašeho srdce a mnohem více. Dokáže přesně a v reálném čase měřit krevní tlak, abnormální rychlost tlukotu srdce použitím ECG a posléze shromáždit všechna data pro snadné zobrazení ve vašem telefonu. To ulehčí jejich následné sdílení třeba s osobním trenérem nebo dokonce vaším lékařem.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Kvalitní spánek zajistí kvalitní výkon

Společnost Samsung dlouhodobě spolupracuje s nadací National Sleep Foundation a přináší spoustu vzdělávacího obsahu a tipů pro kvalitní spánek přímo do vašich hodinek Galaxy Watch4 Classic. Ty jsou schopny celkově zanalyzovat jeho jednotlivé fáze, zkontrolovat stupeň okysličení vaší krve a rovněž monitorovat vzorce chrápání. Poskytnou tak cenné rady a vylepší spánkové návyky, takže budete po probuzení vždy maximálně odpočatí a připravení na další den.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

První chytré hodinky s Wear OS

Snadný přístup ke všem oblíbeným aplikacím i bezkontaktní placení přímo z vašeho zápěstí zajistí vychytaný operační systém Wear OS. S jeho pomocí budete moci streamovat oblíbený hudební podkres, nebo získat některou z masivní knihovny aplikací monitorujících vaše zdraví a cvičební pokrok. A pokud budete chtít hodinkami platit v obchodě, díky Wear OS lze využít služeb řešení Google Pay, které je plně podporováno i v České republice.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Plaťte jediným pohybem zápěstí s Google Pay

Vkročte do světa jednoduchého a rychlého způsobu placení kdykoliv a kdekoliv. Hodinky Galaxy Watch4 Classic nyní disponují plnou podporou funkce bezdotykových plateb Google Pay, s níž vám stačí jen poklepat na příslušné tlačítko a přiložit zápěstí k platebnímu terminálu. Snadno tak zaplatíte za nákup či si po náročném tréninku dopřejete zasloužené občerstvení. A svůj telefon můžete nechat v kapse.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*


Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..