Samsung Galaxy A22 5G CZ Dual Sim CZ (SM-A226) RAM 4GB/64GB á.5999,-Kč s DPH 21%

Samsung Galaxy A22 5G CZ Dual Sim CZ (SM-A226) RAM 4GB/64GB á.5999,-Kč s DPH 21%

Samsung Galaxy A22 5G CZ Dual Sim CZ (SM-A226) RAM 4GB/128GB á.6499,-Kč s DPH 21%

V prodeji od 22.07.2021

Barvy: 3 =  černá , bílá , fialová


Objednávejte telefonicky : +420 602 555 777 , nebo emailem: duomobil@duomobil.cz


Zboží je možné zaslat na dobírku.
České záruky, Česká distribuce !

Pro vložení dvou nano SIM karet a paměťové karty micro SD je k dispozici boční šuplík.



Dobíjecí konektor a datový je Micro USB-C

Chytrý telefon Samsung Galaxy A22 5G v elegantním fialovém provedení disponuje velkým 6,6″ TFT LCD displejem s Full HD+ rozlišením 2400×1080 pixelů. Jemnost displeje je 401 ppi a nechybí ani vysoká 90 Hz obnovovací frekvence. O plynulý chod se postará 8-jádrový procesor Mediatek MT6833 s frekvencí 2,2 GHz, 4GB RAM a operační systém Android 11. Interní paměť je 64/128 GB s možností rozšíření pomocí karty micro SD. O skvělé fotky se postará trojitý fotoaparát 48 + 5 + 2 Mpx. Přední 8 Mpx fotoaparát se zase postará o pěkné selfie fotky a kvalitní videohovory. Samozřejmostí jsou také skvělé funkce jako Bluetooth 5.0, NFC, 5G, 4G / LTE, FM rádio, GPS, LED blesk nebo podpora Dual SIM. Kromě všeho zde najdete i čtečku otisků prstů a odemykání tváří pro dokonalé zabezpečení vašeho telefonu. Kapacita baterie je 5000 mAh s podporou rychlého nabíjení 15 W. V konektorové výbavě najdete USB-C a 3,5 mm jack.

Mobil má horší LCD TFT než model Samsung A22/4G A225 který má Super Amoled !

Three Galaxy A22 5G series phones in a row. One seen from the front, and onscreen is a collage of a man's arm, upper body, and legs with the word Awesome. Two seen from the rear to show the rear camera and the colors violet and gray.

*Obrázek je simulován. **Dostupnost barev se může lišit v závislosti na zemi nebo operátorovi.

key features

  • Galaxy A22 5G seen from the front with 5G on the display. Colorful streaks of light surround it to represent fast 5G speeds. 5G
  • A Galaxy A22 5G is seen from the front. Onscreen, a woman leaps forward against a yellow wall, with red lines demonstrating motion. Her movement expands beyond the phone's display. Displej
  • A rear close-up of Triple Camera on the Gray model, showing F1.8 48MP Main Camera, F2.2 5MP Ultra Wide Camera, and F2.4 2MP Depth Camera. Multifunkční systém fotoaparátů
  • Galaxy A22 5G in landscape mode and a city skyline at sunset onscreen. Above the phone is semi-circle showing the sun's path through the day, with icons of a sun rising, shining sun and a moon to depict sunrise, mid-day and night. Text says 5,000 mAh (typical). Baterie

Úžasná síť 5G, úžasná rychlost

V mobilní datové síti nové generace mění fantastická rychlost 5G způsob, jakým prožíváte a sdílíte obsah – od superplynulého hraní a streamování až po ultrarychlé sdílení či stahování. Přejděte na Galaxy A22 5G a zrychlete svůj mobilní zážitek.

Galaxy A22 5G seen from the front with 5G on the display. Colorful streaks of light surround it to represent fast 5G speeds.

*Dostupnost sítě 5G a skutečná rychlost se mohou lišit podle vaší země, dodavatele a uživatelského prostředí.

Úžasná obrazovka, superplynulé scrollování

Rozšiřte si obzory s 6,6palcovým Infinity-V displejem Galaxy A22 5G a poznejte ten rozdíl na vlastní oči. Díky technologii FHD+ vypadá váš každodenní obsah lépe – ostře, výrazně a jednoduše skvostně. Funkce Real Smooth vám navíc poskytuje zcela plynulý zážitek, ať už zrovna hrajete nebo scrollujete.

A Galaxy A22 5G is seen from the front. Onscreen, a woman leaps forward against a yellow wall, with red lines demonstrating motion. Her movement expands beyond the phone's display.

*Obrázky jsou simulovány pro ilustrační účely. **Úhlopříčka činí při diagonálním měření displeje jako celého obdélníku 6,6” a při zohlednění zaoblených rohů 6,4”. Skutečná zobrazovací plocha je kvůli zaobleným rohům a výřezu pro fotoaparát menší.

Hladký na dotek se zářivými detaily

Jemných barevných tónů a dlážděné struktury se na světle nebudete moci vynadívat. Vytříbené křivky nabízí pohodlný úchop a poskytují vašim prstům přirozenou navigaci po displeji. Vybrat si můžete z barev Violet, Mint, White, a Gray.

There is a glossy back view of 4 smartphones in gray, white, mint, and violet, along with a profile and front view highlighting the premium gloss finish.

*Dostupnost barev se může lišit v závislosti na vaší zemi nebo dodavateli.

Zachyťte svůj svět pokaždé jinak s trojitým fotoaparátem

Zvěčněte jedinečné okamžiky v jasných detailech s hlavním 48Mpx fotoaparátem. Rozšiřte si úhel pohledu pomocí ultraširokoúhlého objektivu nebo si přizpůsobte zaostření pozadí prostřednictvím makro fotoaparátu.

A rear close-up of Triple Camera on the Gray model, showing F1.8 48MP Main Camera, F2.2 5MP Ultra Wide Camera, and F2.4 2MP Depth Camera.

Zachyťte celý výhled s ultraširokoúhlým fotoaparátem

Podobně jako lidské oko, i 5Mpx ultraširokoúhlý fotoaparát vidí svět ve 115° úhlu pohledu, což přidává větší perspektivu každému vašemu snímku. Širokoúhlý Ultraširokoúhlý

*Obrázky jsou simulovány pro ilustrační účely. **Ultraširokoúhlý záznam (foto/video) je podporován pouze zadním fotoaparátem.

2. There is a woman standing in the middle of many different color balloons. With Ultra Wide Camera, you can see all of the balloons surrounding her as well as more of the stage background.

Zaostřete na svůj objekt s makro fotoaparátem

S 2Mpx makro fotoaparátem si můžete přizpůsobit hloubku ostrosti vašich fotografií. Pouhým dotykem snadno doladíte rozostření pozadí za vaším objektem pro vysoce kvalitní portrétní snímky, které skutečně vyniknou. Živé zaostření zapnuto Živé zaostření vypnuto

*Obrázky jsou simulovány pro ilustrační účely.

1. There is a portrait of a woman in a home. Her bedroom and bookshelves in the background are blurred out.

Tvořte selfies, na kterých vyniknete, pomocí předního fotoaparátu

S předním 8Mpx fotoaparátem Galaxy A22 5G a bokeh efektem je snadné pořídit ohromující selfies, na kterých vystoupíte z pozadí.

*Obrázky jsou simulovány pro ilustrativní účely.

A woman looking into the camera, taking a selfie. The background is subtly blurred out with the bokeh effect.

Pokračujte v práci a zábavě s výkonnou baterií

Buďte pánem svého dne s baterií, která vás nezpomalí. 5 000 mAh (typická)¹ baterie vám umožní dělat to, co máte rádi, celé hodiny. A díky rychlému až 15W adaptivnímu nabíjení se Galaxy A22 5G rychle vrátí na plný výkon.

Galaxy A22 5G in landscape mode and a city skyline at sunset onscreen. Above the phone is semi-circle showing the sun's path through the day, with icons of a sun rising, shining sun and a moon to depict sunrise, mid-day and night. Text says 5,000 mAh (typical).

1. Typická hodnota testovaná v laboratorních podmínkách třetích stran. Typická hodnota je odhadovaná průměrná hodnota s ohledem na odchylku kapacity baterie mezi vzorky baterií testovanými podle normy IEC 61960. Jmenovitá (minimální) kapacita je 4 900 mAh. Skutečná výdrž baterie se může lišit v závislosti na síťovém prostředí, vzorcích používání a dalších faktorech. Skutečné rychlosti nabíjení se mohou lišit v závislosti na skutečném využití, podmínkách nabíjení a dalších faktorech.

Zrychlete a uložte více obsahu

Galaxy A22 5G kombinuje osmijádrový procesor s až 4 GB/6 GB/8 GB RAM pro rychlý a efektivní výkon pro daný úkol. Užijte si 64GB/128GB interní úložiště, které lze ještě rozšířit pomocí 1TB microSD karty.

Galaxy A22 5G shows night city view, indicating device offers Octa-core processor, 4GB/6GB/8GB RAM, 64GB/128GB with up to 1TB-storage.

*RAM a kapacita interní paměti se mohou v jednotlivých zemích lišit. Skutečná dostupnost úložiště se může lišit v závislosti na předinstalovaném softwaru. **MicroSD karta se prodává samostatně.

Soustřeďte se na vaši práci s uživatelským rozhraním One UI

Uživatelské rozhraní One UI vám pomůže soustředit se na to, na čem vám záleží. Hardware a software spolupracují s vaším obsahem a funkcemi, které budete mít vždy rychle na dosah ruky. Snadno přepínejte mezi aplikacemi a získávejte informace z více aplikací najednou ‒ komfortní design uživatelského rozhraní vám umožní bezproblémový multitasking na jedné obrazovce.

*Dostupnost funkcí, aplikací a služeb One UI se může lišit v závislosti na zařízení, verzi OS a zemi. **Obrázky zařízení a obrazovky jsou simulovány pro ilustrativní účely.

A front view of device, displaying Notification and Quick panel in white background, as One UI Core helps you focus.

Vždy úžasný zážitek se systémem Android™

Operační systém Android nabízí nejnovější aplikace od Google, které jsou plně podporované vaším Galaxy A22 5G.

*Dostupnost aplikací Google se může lišit v závislosti na zemi nebo jazyce. **Google, Android, Google Play, YouTube a další značky jsou ochranné známky společnosti Google LLC.

Google apps installed on Galaxy A22 5G are shown (Play Store, YouTube, Assistant, Maps, Google, Chrome, Gmail, Photos).

Vždy k vašim službám, kdekoli a kdykoli

Pořizujete si smartphone Samsung Galaxy? Pak můžete být klidní, že o vaše zařízení bude dobře postaráno. Interaktivní diagnostika a optimalizace v aplikaci Samsung Members usnadní vyladění výkonu vašich zařízení, zatímco linka pomoci vám umožní řešit problémy, když potřebujete další podporu.

A woman holding a coffee cup and using her Galaxy A22 5G. A checkmark icon for Automatic Checks, an icon of a hand tapping a screen for Interactive checks, an icon of arrow going in a circle for Clean memory and a cog icon for Optimize settings.

*Dostupné funkce a vlastnosti aplikace Samsung Members se mohou lišit v závislosti na zemi a zařízení. **Obrázek zařízení je simulovaný pro ilustrativní účely.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*


Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..