Samsung Galaxy A20s CZ Dual Sim CZ (SM-A207) RAM 3GB/32GB á.4699,-Kč s DPH

Samsung Galaxy A20s CZ Dual Sim CZ (SM-A207) RAM 3GB/32GB á.4699,-Kč s DPH

21% Barvy: 2 =  černá , modrá


Objednávejte telefonicky : +420 602 555 777 , nebo emailem: duomobil@duomobil.cz
Zboží je možné zaslat na dobírku.
České záruky, Česká distribuce !

Dobíjecí konektor a datový je Micro USB-C


Chytrý telefon řady Galaxy A s trojitým fotoaparátem, který nabízí řadu pokročilých funkcí a Infinity-V bezrámečkový displej. 6.5″ displej s HD+ rozlišením 1560 x 720 bodů, 8jádrový procesor Snapdragon 450 1.8GHz, 3GB operační paměti, 32GB interní paměti, zadní fotoaparáty 13 Mpx (f/1.8) + 8 Mpx (ultraširokoúhlý, f/2.2) + 5 Mpx (bokeh, f/2.2), přední selfie kamera 8Mpx (f/2.0), LTE, Bluetooth 4.2, WiFi, GPS, Glonass, Beidou, Galileo, USB Type-C, 3.5mm jack, čtečka otisků a identifikace tváře, baterie 4000 mAh s podporou rychlého nabíjení, platforma Android s rozhraním One UI.


Popis produktu

Tento mobilní telefon podporuje všechna česká pásma LTE pro rychlé datové přenosy včetně Band 20 / 800 MHz.

Chytrý telefon Samsung Galaxy A20s

Velký displej a pěkná výbava nižší střední třídy, tak se dá charakterizovat chytrý telefon Samsung Galaxy A20s. Stejně jako ostatní modely nových Galaxy A je navržen s řadou vylepšení zásadních funkcí a s ohledem na potřeby dnešní komunikace, sdílení, fotografování a online sledování obsahu.

  • Super AMOLED Infinity-V bezrámečkový displej.
  • Kvalitní trojnásobný fotoaparát.
  • Baterie 4000 mAh.
  • Čtečka otisků a identifikace tváře.

Větší displej, více zábavy

Streamování, hraní her, čtení e-knih, pracovní multitasking – ať už se se svým smartphonem bavíte jakkoli, povzneste úroveň zábavy na ještě vyšší level. Infinity-V displej s 6,5″ úhlopříčkou a minimalistickými rámečky dává zelenou vaší práci i zábavě. Poznejte stylový Galaxy A20s od společnosti Samsung.

Styl, který máte ve svých rukách

Galaxy A20s vyniká nejen pokročilými technologiemi a praktickými funkcemi, ale i svou dokonalou ergonomií, kterou zajišťuje komfortně tvarované lesklé tělo s jemnými křivkami. Ať už sáhnete po jakémkoli barevném odstínu, perfektně dotvoří váš styl.

Trio fotoaparátů pro bezkonkurenční snímky

Zachyťte krásu světa okolo vás tak, jak ji sami vidíte. Trojitý fotoaparát Galaxy A20s nabízí: 13Mpx hlavní fotoaparát, 5Mpx Depth fotoaparát a 8Mpx ultraširokoúhlý fotoaparát se 120° úhlem záběru pro fantastická panoramata. Novou úroveň profi selfíček získáte s 8Mpx předním fotoaparátem, na kterých jednoduše zazáříte.

Ještě širší úhel pohledu

Ultraširokoúhlý fotoaparát vměstná do záběru ještě více okolní scény. 77° široký úhel a 120° ultraširoký úhel zaplní vaše alba dechberoucími přírodními panoramaty i městskými scenériemi tak, jak jste je viděli na vlastní oči.

Fotografie, které mají hloubku

Galaxy A20s disponuje 5Mpx Depth fotoaparátem, který vám umožní upravovat hloubku ostrosti záběru v reálném čase, ale i po vyfocení snímku. Zbavte se rušivých prvků v pozadí a tvořte dokonalé fotky.

Silný výkon, maximální kapacita

Buďte vždy v plném nasazení. A plní energie. Na 4 000mAh baterii se můžete spolehnout i během mimořádně rušného dne. V případě potřeby svůj Galaxy A20s můžete bleskově nabít pomocí 15W superrychlého nabíjení a pořádnou gamingovou jízdu pak zajistí 3GB RAM. A úložiště? K dispozici máte fantastických 32 GB s možností rozšíření o dalších 512 GB microSD kartou.

Pokročilá autentizace

Váš obličej či prst jako klíč do vašeho smartphonu. Zadní strana Galaxy A20s je vybavena bezpečnostním snímačem otisků prstů, kterým se komfortně dostanete k vašemu obsahu. Čtečka zároveň umožňuje rychlé logování do vybraných aplikací, a nemusíte si tak lámat hlavu nad zapomenutým heslem. Smartphone podporuje také funkci Rozpoznání obličeje, která odemkne zařízení pouhým přidržením před obličejem.

Hlavní vlastnosti

Dotykový displej telefonu Samsung Galaxy A20s má velikost 6.5″ a rozlišení 1560 x 720 bodů. Základem přístroje je 8jádrový procesor Snapdragon 450 s frekvencí 1.8 GHz doplněný o 3 GB operační paměti, interní pamětí s kapacitou 32 GB a pro další rozšíření slotem pro paměťové karty microSD. Přítomen je trojnásobný zadní fotoaparát 8 Mpx (f/1.8) + 8 Mpx (ultraširokoúhlý, f/2.2) + 5 Mpx (bokeh, f/2.2) doplněný o přední 13 Mpx (f/2.0) selfie kameru. Telefon je dále vybaven bezdrátovými technologiemi Bluetooth 4.2, WiFi a přijímačem GPS, Glonass, Beidou, Galileo. Mezi další výbavu patří čtečka otisku prstů a identifikace tváře. Umožní využití v sítích 2G, 3G a LTE. Ze základní konektorové výbavy telefon nabídne moderní USB Type-C port a 3.5mm jack pro sluchátka. K napájení slouží baterie s kapacitou 4000 mAh a podporou rychlého nabíjení. Operační systém Android s rozhraním One UI.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*


Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..