Samsung Galaxy A21s CZ Dual Sim CZ (SM-A217) RAM 3GB/32GB á.5499,-Kč s DPH

Samsung Galaxy A21s CZ Dual Sim CZ (SM-A217) RAM 3GB/32GB á.5499,-Kč s DPH

Samsung Galaxy A21s CZ Dual Sim CZ (SM-A217) RAM 4GB/64GB á.6299,-Kč s DPH

V prodeji od 16.06.2020

21% Barvy: 3 =  černá , bílá , modrá


Objednávejte telefonicky : +420 602 555 777 , nebo emailem: duomobil@duomobil.cz
Zboží je možné zaslat na dobírku.
České záruky, Česká distribuce !

Pozor : OTISK v zadním krytu

Pro vložení dvou nano SIM karet a paměťové karty micro SD je k dispozici boční šuplík.

Dobíjecí konektor a datový je Micro USB-C

Chytrý telefon řady Galaxy A s čtyřnásobným fotoaparátem, který nabízí řadu pokročilých funkcí a Infinity-O bezrámečkový displej. 6.6″ Super AMOLED displej s HD+ rozlišením 1600 x 720 bodů, 8jádrový procesor Exynos 850 2GHz, 2 verze: 3GB/4GB operační paměti,2 verze: 32GB/64GB interní paměti, zadní fotoaparáty 48 Mpx (f/2.0) + 8 Mpx (ultraširokoúhlý, f/2.2) + 2 Mpx (makro, f/2.4) + 2 Mpx (bokeh, f/2.4), přední selfie kamera 13Mpx (f/2.2), LTE, Bluetooth 5.0, NFC, WiFi, GPS, USB Type-C, 3.5mm jack, čtečka otisků a identifikace tváře, baterie 5000 mAh s podporou rychlého nabíjení 15W, platforma Android s rozhraním One UI.


Popis produktu

Tento mobilní telefon podporuje všechna česká pásma LTE pro rychlé datové přenosy včetně Band 20 / 800 MHz.

Telefon, který má styl. Jako vy

Displej stvořený pro zábavu

Na velkém 6,5palcovém Infinity-O displeji Galaxy A21s budou snímky vašich oblíbených režisérů stejně strhující jako na počítači nebo tabletu. Odpočiňte si od každodenní reality u filmů, her nebo streamů ve vysokém HD+ rozlišení.

Styl, který vám padne do ruky

Galaxy A21s je navržen tak, abyste se při ovládání a manipulaci s telefonem cítili maximálně přirozeně a komfortně. I to je zásluhou štíhlého designu telefonu a jeho zaoblených hran – A21s je zkrátka ideální do každé ruky. Kromě toho přichází hned v několika barevných provedeních, přičemž každé vystupuje z řady svým vlastním způsobem díky lesklému holografickému povrchu.

Čtyři fotoaparáty pro dokonalé fotografie

Čtyřnásobná radost při fotografování. Smartphone Samsung Galaxy A21s je připravený zvěčnit vaše životní okamžiky při každé příležitosti. Hlavní 48Mpx fotoaparát přináší ostré fotografie plné jasných a živých barev, 8Mpx ultraširokoúhlý objektiv s úhlem záběru 123° se hodí na zachycení rozsáhlých městských i přírodních scenérií. Nebojte se přiblížit ke svému objektu a zvěčnit ho pořádně zblízka. S 2Mpx makro fotoaparátem se každý snímek podaří! Pokud jej navíc vylepšíte 2Mpx Depth fotoaparátem s rozličnými funkcemi Živého zaostření, získají vaše záběry nevídanou hloubku. A milovníky selfies jistě potěší přední 13Mpx fotoaparát, který spolu s funkcí Selfie focus zhotoví ta nejparádnější selfies s efektním rozmazaným pozadím, abyste ještě více vynikli.

Dechberoucí panoramatické snímky

Konečně se vám na jeden záběr vejde celý výhled nebo kompletní parta přátel. Pro podmanivá panoramata použijte ultraširokoúhlý fotoaparát, kterému s ostrostí a čistotou barev pomůže i hlavní 48Mpx fotoaparát.

Makro fotoaparát pro bližší pohled

Zaměřte se na detaily. S jedinečným 2Mpx makro fotoaparátem zachytíte maličkosti, kterých jste si předtím vůbec nevšimli. Ultrajemné detaily ještě více zvýrazníte populárním bokeh efektem s uměleckým rozmazáním pozadí.

Fotografie s uměleckou hloubkou

Akcentujte na svých fotografiích vše, co si zaslouží pozornost. Středobod vašeho zájmu vynese do popředí 2Mpx Depth fotoaparát, který odstraní rušivé prvky v pozadí jemným rozmazáním. Dokonce vám dovolí upravovat hloubku obrazu i po vyfocení snímku.

Silný výkon, maximální kapacita

Buďte vždy v plném nasazení. A plní energie. Na 5 000mAh baterii se můžete spolehnout i během mimořádně rušného dne. V případě potřeby svůj Galaxy A21s můžete bleskově nabít pomocí 15W superrychlého nabíjení a pořádnou gamingovou jízdu pak zajistí 3/4GB RAM. A úložiště? K dispozici máte fantastických 32/64 GB s možností rozšíření o dalších 512 GB microSD kartou.

Vaše data jsou v bezpečí

S Galaxy A21s se o svá data a citlivé informace bát nemusíte. Přístup k nim budete mít pouze vy díky snímači otisku prstů umístěném na zadní straně telefonu. Ochranu před malwarem a dalším škodlivým obsahem zaštiťuje sofistikovaná bezpečnostní platforma Samsung Knox, které důvěřují i velké mezinárodní korporace a státní instituce.

Klíčové vlastnosti

Dotykový Super AMOLED displej telefonu Samsung Galaxy A21s má velikost 6.5″ a rozlišení 1600 x 720 bodů. Základem přístroje je 8jádrový procesor Exynos 850 s frekvencí 2 GHz doplněný o 3 GB/4 GB operační paměti, interní pamětí s kapacitou 32 GB/64 GB a pro další rozšíření slotem pro paměťové karty microSD. Přítomen je čtyřnásobný zadní fotoaparát 48 Mpx (f/2.0) + 8 Mpx (ultraširokoúhlý, f/2.2) + 2 Mpx (makro, f/2.4) + 2 Mpx (bokeh, f/2.4) doplněný o přední 13 Mpx (f/2.2) selfie kameru. Telefon je dále vybaven bezdrátovými technologiemi Bluetooth 5.0, NFC, WiFi, GPS. Mezi další výbavu patří čtečka otisku prstů a identifikace tváře. Umožní využití v sítích 2G, 3G a LTE. Ze základní konektorové výbavy telefon nabídne moderní USB Type-C port a 3.5mm jack pro sluchátka. K napájení slouží baterie s kapacitou 5000 mAh a podporou rychlého nabíjení 15W. Operační systém Android s rozhraním One UI.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*


Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..