Samsung Galaxy A41 Dual Sim CZ (SM-A415) RAM 4GB/64GB á.7999,-Kč s DPH 21%

Samsung Galaxy A41 Dual Sim CZ (SM-A415) RAM 4GB/64GB á.7999,-Kč s DPH 21% (od 19.05.2020)

Barvy: 3 =  černá , bílá , modrá

Pozor : OTISK v LCD = může být problém s použitím ochranné folie nebo tvrzeného skla !!!

Dobíjecí konektor a datový je Micro USB-C


Objednávejte telefonicky : +420 602 555 777 , nebo emailem: duomobil@duomobil.cz
Zboží je možné zaslat na dobírku.
České záruky, Česká distribuce !


Chytrý telefon inovované řady Galaxy A v kompaktním provedení, který nabízí řadu pokročilých funkcí a Infinity-U bezrámečkový displej. 6.1″ Super AMOLED displej s Full HD+ rozlišením 2400 x 1080 bodů, 8jádrový procesor Helio P65 až 2GHz, 4GB operační paměti, 64GB interní paměti, zadní fotoaparáty 48Mpx (f/2.0) + 8Mpx (širokoúhlý, f/2.2) + 5Mpx (bokeh, f/2.4), přední selfie kamera 25Mpx (f/2.2), LTE, Bluetooth 5.0, NFC, WiFi ac, GPS/ Glonass/ Galileo, USB Type-C, 3.5mm jack, čtečka otisků, baterie 3500 mAh s podporou rychlého nabíjení, platforma Android.

  •  

Popis produktu

Tento mobilní telefon podporuje všechna česká pásma LTE pro rychlé datové přenosy včetně Band 20 / 800 MHz.

Lehká konstrukce a skvělá ergonomie

Galaxy A40 vám skvěle padne do ruky. Je pouhých 7,9 mm tenký a se svou ergonomicky tvarovanou zadní stranou se vám bude výborně ovládat. K dispozici máte z několika stylových barevných zpracování.

Velké zážitky na velkém displeji

Ponořte se do světa zábavy na velkém 6,1″ Infinity-U displeji Galaxy A41. Na obrazovce s technologií Super AMOLED před vámi ožijí hrdinové vašich oblíbených filmů, seriálů nebo her ve vysokém rozlišení Full HD+.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Profesionální fotovýbava

S trojnásobným fotoaparátem Galaxy A41 vytvoříte fotky v té nejvyšší kvalitě v jakékoliv situaci. V jeho arzenálu naleznete 48Mpx hlavní objektiv, 8Mpx ultraširokoúhlý objektiv a 5Mpx Depth fotoaparát.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Jako lidské oko

Ultraširokoúhlý fotoaparát s 8 Mpx má 123° úhel záběru, který je téměř identický s lidským okem. Celou scénu tedy můžete zvěčnit na fotce přesně tak, jak ji sami vidíte. Každý okamžik vašeho dne můžete zachytit ve vysokých detailech s 48Mpx hlavním fotoaparátem.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Upravujte hloubku ostrosti

Přesuňte vše podstatné na fotce do popředí. Galaxy A41 s 5Mpx Depth fotoaparátem vám umožňuje rozostřit pozadí fotky, a zbavit se tak rušivých elementů. Hloubku ostrosti můžete upravovat přímo ve fotoaparátu anebo až v galerii po uložení snímku.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Přední fotoaparát s vysokými detaily

S 25Mpx předním fotoaparátem budete snadno vytvářet fresh obsah na sociální sítě. Funkce Živé zaostření dokáže rozmazat pozadí záběru, abyste na snímku ještě více vynikli. Čekají na vás nejen selfies, ale i vlogy, stories nebo videohovory s přáteli v té nejvyšší kvalitě.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Silná hardware výbava

Plynulý multitasking, zatímco máte na pozadí spuštěnou náročnou hru? Pro Galaxy A41 žádný problém. Je vybaven pokročilým osmijádrovým procesorem a 4 GB RAM, které vám poskytnou skvělý výkon, který je podpořen gamingovými funkcemi Game Booster a Frame Booster. Ty vám kromě přehledného herního rozhraní poskytují plynulejší a živější obraz i v těch nejdynamičtějších akcích. Game Booster také na základě vašich uživatelských zvyků optimalizuje výkon baterie a paměti. Veškerý zábavný obsah můžete uložit na 64GB interní úložiště, které je možné rozšířit až o dalších 512 GB s microSD kartou. Zábavu po celý den si užijete díky velké baterii s kapacitou 3 500 mAh a rychlým 15W nabíjením.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Biometrika a Samsung Knox

Od prvního zapnutí je váš Galaxy A41 chráněn bezpečnostní platformou Samsung Knox, která ho chrání před malwarem a dalšími hrozbami na hardwarové i softwarové úrovni. O její spolehlivosti svědčí i to, že jí důvěřují a využívají velké mezinárodní společnosti nebo státní instituce. Na další vrstvě ochrany vašich dat se můžete ale aktivně podílet i vy. Stačí do telefonu nahrát svůj otisk prstu a můžete si být jisti, že se ke svým datům dostanete pouze vy. Stačí jen přiložit prst.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Hlavní vlastnosti

Dotykový Super AMOLED displej telefonu Samsung Galaxy A41 má velikost 6.1″ a rozlišení 2400 x 1080 bodů. Základem přístroje je 8jádrový procesor Helio P65 s frekvencí 2x 2 GHz a 6x 1.7 GHz doplněný o 4 GB operační paměti, interní pamětí s kapacitou 64 GB a pro další rozšíření slotem pro paměťové karty microSD. Přítomen je trojitý zadní fotoaparát 48 Mpx (f/2.0) + 8 Mpx (širokoúhlý, f/2.2) + 5 Mpx (bokeh, f/2.4) doplněný o přední 25 Mpx (f/2.2) kameru. Telefon je dále vybaven bezdrátovými technologiemi Bluetooth 5.0, NFC, WiFi ac, GPS/ Glonass/ Galileo. Mezi další výbavu patří čtečka otisku prstů. Umožní využití v sítích 2G, 3G a LTE. Ze základní konektorové výbavy telefon nabídne moderní USB Type-C port a 3.5mm jack pro sluchátka. K napájení slouží baterie s kapacitou 3500 mAh  podporou rychlého nabíjení. Operační systém Android s rozhraním One UI.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*


Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..