Samsung Galaxy Xcover Pro Dual Sim CZ (G715F) RAM 4GB/64GB á.13999,-Kč s DPH 21%

Samsung Galaxy Xcover Pro Dual Sim CZ (G715F) RAM 4GB/64GB á.13999,-Kč s DPH 21% (od 17.04.2020)

Barva: 1 =  černá

OTISK prstu je v bočním tlačítku !!!

Dual SIM 2 sloty (velikost NANO sim) + čtečka micro SD karty

Odnímatelný zadní kryt a baterie !

Dobíjecí konektor a datový je Micro USB-C


Objednávejte telefonicky : +420 602 555 777 , nebo emailem: duomobil@duomobil.cz
Zboží je možné zaslat na dobírku.
České záruky, Česká distribuce !


Popis produktu

Tento mobilní telefon podporuje všechna česká pásma LTE pro rychlé datové přenosy včetně Band 20 / 800 MHz.

Odolný chytrý telefon Samsung XCover Pro

Odolný telefon Samsung Galaxy Xcover přichází ve výkonné provedení Pro. Výkon smartphonu udává rychlý 8jádrový procesor, vynikající možnosti poskytuje voděodolné tělo, připojení k vysokorychlostním sítím LTE a operační systém Android. Vše je podpořeno moderními funkcemi přímo od Samsungu.

  • Ideální pro uživatele hledající odolný telefon pro náročné outdoorové použití.
  • Splňuje vybrané testy MIL-STD-810G a certifikace IP68.
  • Slušný výkon 8jádrového procesoru.
  • Kvalitní zadní duální fotoaparát se světelnou optikou.
  • 2 uživatelsky programovatelná tlačítka pro rychlý přístup k aplikacím.
Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Nejlepší partner pro outdoorové aktivity

Chytrý telefon od společnosti Samsung byl navržen pro aktivní způsob života plný adrenalinu a akce. Svůj výkon si zachová v kanceláři i v silném dešti. Robustní provedení telefonu nenarušuje jeho eleganci a celkový design podtrhuje výjimečnou odolnost. Tu dokazuje splnění standardů kladených i na vojenskou výbavu MIL-STD-810G a certifikace IP68, která zaručuje, že telefon odolává prašnému prostředí i ponoření do vody do hloubky 1,5 metru až na 30 minut.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Obrovský 6.3″ Full HD+ IPS displej

Obrovskou plochu pro vaši zábavu nabízí displej s úhlopříčkou 6.3″. Rozprostírá se přes většinu přední strany telefonu a nabízí širší Full HD+ rozlišení 2340 x 1080 bodů. Díky širokému pokrytí barevného prostoru poskytne přirozené barvy, které umocní zážitek ze sledování. Samozřejmostí je vynikající jas a kontrast. navíc umožní i ovládání v rukavicích.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Výkon, který v terénu oceníte

Díky velmi silnému 8jádrovému procesoru a operační paměti 4 GB je multitasking pro telefon hračkou. Veškerou zábavu pak můžete zažívat vysokou rychlostí připojení LTE a dostatek prostoru poskytne interní paměť 64 GB s možností rozšíření pomocí karet microSD. Komunikujte a bavte s perfektní plynulostí.

Skvělá výdrž baterie

Užívejte si nekonečnou zábavu a dlouhé hovory díky baterii s vysokou kapacitou 4050 mAh, která zajistí luxusní výdrž na jedno nabití. Díky obrovské výdrži zůstanete mnohem déle v kontaktu. A když energii vyčerpáte nastupuje funkce rychlého nabíjení.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Duální fotoaparát pro akční záběry

Galaxy XCover Pro je skvělým partnerem pro každou akci. Kromě ostré hlavní kamery nabízí také kameru s velmi širokým úhlem záběr, která je skvělá pro snímání krajiny, skupinové fotografie, architekturu a další. XCover Pro vás prostě nezklame v žádné situaci.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Vaše data budou v bezpečí

Ochraňte své soukromí. Se systémem zabezpečení Samsung Knox bude váš chytrý telefon Galaxy Xcover Pro vybaven prvotřídním řešením, které v reálném čase zabraňuje škodlivému softwaru v ohrožení a přístupu k vašim osobním informacím a souborům.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Hlavní vlastnosti

Samsung Galaxy Xcover Pro je poháněn 8jádrovým procesorem Exynos 9611 s frekvencí 4x 2.3 GHz a 4x 1.7 GHz, který  je doplněn 4 GB pamětí RAM. Data a aplikace se ukládají na 64 GB interní paměť, kterou je možné rozšířit pomocí micro SD karet. Dotykový displej má velikost 6.3″ a Full HD+ rozlišení 2340 x 1080 bodů. Zadní duální fotoaparát nabízí snímače 25 MPx f/1.7 a 8 MPx ultrawide f/2.2, v předu pak najdete 13 MPx snímač s optikou f/2.0. Podporovány jsou sítě 2G, 3G a LTE. Ve výbavě nechybí USB Type-C konektor a 3.5mm stereo jack pro sluchátka, GPS/ Glonass/ Beidou/ Galileo přijímač, Bluetooth 5.0, NFC, ANT+ a WiFi ac. Do senzorové výbavy patří: Akcelerometr, Snímač otisků prstů, Gyro senzor, Geomagnetický senzor, Senzor přiblížení, Virtual Light Sensing. K napájení slouží baterie s kapacitou 4050 mAh a jako operační systém platforma Android s rozhraním OneUI.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*


Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..