Samsung Galaxy Fit e (SM-R375) CZ á.999,-Kč s DPH 21%

Samsung Galaxy Fit e (SM-R375) CZ á.999,-Kč s DPH 21%

Barvy: 3 =  černá , bílá , žlutá


Objednávejte telefonicky : +420 602 555 777 , nebo emailem: duomobil@duomobil.cz
Zboží je možné zaslat na dobírku.
České záruky, Česká distribuce !

Poznámka: LCD se ovládá ťukáním na LCD , nemá dotykové sklo !

Fitness náramek, který vás bude sledovat 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Kompaktní a lehký. Vysoce odolný – vojenská certifikace MIL-STD-810G, voděodolnost 5ATM. Výdrž baterie až 7 dní. Monitor spánku, srdečního tepu a pohybových aktivit. Notifikace ze smartphonu.

Popis produktu

Samsung Galaxy Fit e

Spolehněte se na fitness náramek Samsung Galaxy Fit e. Bude při vás stát 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

  • Je tak lehký, že ho ani neucítíte – je vyroben z ultratenkých materiálů
  • Vydrží dlouho – až 7 dní na jedno nabití
  • Daleko, ale přeci nablízku – dokáže propojit s vaším smartphonem, takže budete vědět o všech přicházejících hovorech či událostech ve vašem kalendáři

Důležité statistiky na dosah ruky

Aktuální stav baterie, čas, počet ušlých kroků, spálené kalorie. To vše zobrazí minimalistický displej náramku Galaxy Fit e od společnosti Samsung. Pro aktivaci jeho kompaktního displeje stačí pouhé otočení zápěstím.

Lehký jako pírko

Ať už jsou vaše sportovní cíle jakékoli, náramek od společnosti Samsung vás vždy podpoří. Jeho ultralehké provedení z odolného materiálu zajistí, že ho ani neucítíte. Vyrazte do přírody či fitka a sledujte rapidní zlepšení vašich výkonů.

Dlouhotrvající výkon

Ať už se rozhodnete pro pražský půlmaraton, prodloužený víkend na kole či dvoufázový trénink, baterie náramku Galaxy Fit e vše bez problémů zvládne. A navíc vám zobrazí důležité notifikace z vašeho telefonu.

Nic ho nezastaví

Bez problémů absolvujte třeba závod plný vodních překážek či si vychutnejte běh v lehkém jarním dešti. Náramek se totiž pyšní vojenským standardem odolnosti a certifikací vodotěsnosti 5ATM. Díky tomu ho déšť či prach nevyřadí ze hry.

Dokonalá informovanost

Sportovní náramek Galaxy Fit e lze rychle a snadno propojit s vaším smartphonem. Jeho minimalistický displej vám zobrazí všechny důležité notifikace, jako jsou přicházející hovory, zprávy či naplánované události v kalendáři.

Přehled o každém kroku

Chytrý náramek od společnosti Samsung spolehlivě a automaticky rozpozná tři pohybové aktivity, kterými jsou chůze, běh a dynamické cvičení. Senzor tepové frekvence začne snímat činnost srdce a nasbíraná data odešle na váš smartphone do aplikace Samsung Health. Díky ní můžete sledovat přehledné statistiky vašich výkonů.

Na cestě za lepším spánkem

Abyste mohli podávat rekordní sportovní výkony, musíte věnovat dostatek času také odpočinku. Náramek automaticky sleduje kvalitu vašeho spánku ve třech jeho fázích, ve kterých monitoruje pohyby lidského těla. A výsledné statistiky vás ráno informují o průběhu vašeho relaxu během celé noci.

Nenápadná společnost po celý den

Galaxy Fit e vás zaujme na první pohled svým elegantním a jednoduchým provedením z odlehčeného materiálu. Může vám tak dělat společnost celé dny, aniž by vás jakkoli omezoval.

Hlavní vlastnosti

Fitness náramek, který vás bude sledovat 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Kompaktní a lehký. Vysoce odolný – vojenská certifikace MIL-STD-810G, voděodolnost 5ATM. Výdrž baterie až 7 dní. Monitor spánku, srdečního tepu a pohybových aktivit. Notifikace ze smartphonu. 

Obsah balení:

  • Hodinky/zařízení SM-R375
  • Dobíjecí kabel USB/nacvakávací dokovací stanice GH39-01994A cca 10cm dlouhá (EP-QR375ABEGWW )
  • Návod
  • balení nemá dobíječ 220V = použijete dobíječ od mobilu Samsung nebo porty PC USB

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*


Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..