Samsung J6+ 2018 (J610) DualSim CZ á.5999,-Kč s DPH 21%

Samsung J6+ 2018 (J610) DualSim CZ á.5999,-Kč s DPH 21%

32GB/3GB RAM

Dual SIM = 3 sloty = SIM/SIM/MICRO SD

Barvy: 3 =  Black , Red , Gray

Objednávejte telefonicky : +420 602 555 777 , nebo emailem: duomobil@duomobil.cz
Zboží je možné zaslat na dobírku.
České záruky, Česká distribuce !


Stylový chytrý telefon s velkým displejem Infinity plný praktických funkcí. 6“ Infinity displej HD+ s rozlišením 1480 x 720 bodů, 4jádrový procesor Qualcomm 1.4 GHz, 3 GB operační paměti, 32 GB interní paměť, slot pro paměťové karty microSD; fotoaparáty: zadní 13+5Mpx f1.9 a f/2.2, přední 8 Mpx f1.9, LTE, Bluetooth, NFC, WiFi, GPS/ Glonass/ BeiDou, identifikace tváře a čtečka otisků prstů, 3300 mAh baterie, platforma Android.


Větší obrazovka, více zážitků

Galaxy J6+ vás oslní obřím, 6″ Infinity displejem s rozlišením HD+. Díky v podstatě neexistujícím rámečkům a mimořádně praktickému poměru stran 18,5 : 9 vám stylový a štíhlý telefon perfektně padne do ruky a pohodlně a snadno se ovládá.

Elegantní a ergonomický design

Se svými hladkými, zaoblenými hranami vypadá Galaxy J6+ mimořádně elegantně, hlavně ale perfektně padne do ruky. Luxusní vzhled doplňuje také lesklý povrch. Navíc máte na výběr z několika barevných provedení včetně červené, šedé a černé, aby telefon mohl přesně ladit s vaším osobním stylem.

Duální fotoaparát a efekt bokeh

Samsung Galaxy J6+ je vybavený pokročilým dvojitým fotoaparátem, který vám umožní vytvářet snímky se „zrcadlovkově“ rozmazaným pozadím či popředím – efektem bokeh. Funkce živé zaostření umí manuálně upravit hloubku ostrosti, a to před i po pořízení snímku, aby fotografovaný objekt opravdu vyčníval.

Pohodlné focení s plovoucí spouští

Galaxy J6+ je vybavený dvěma zadními fotoaparáty s rozlišením 13 Mpx se světelností f/1,9 a 5 Mpx se světelností f/2,2. Navíc máte k dispozici 8Mpx přední fotoaparát, aby i vaše selfie vypadaly perfektně.  Pořizování snímků vám zjednoduší plovoucí tlačítko spouště, které můžete přesouvat kamkoli po obrazovce.

Skvěle fotí i v horším světle

S Galaxy J6+ můžete bez problémů fotit i v prostředí, které má daleko do ideálních světelných podmínek. Jeho dvojitý fotoaparát se světelností f/1,9 (u 13Mpx) a f/2,2 (u 5Mpx) zvládne pořídit krásné snímky bez rušivého šumu. O kvalitní selfie se zase postará tříúrovňový přední blesk.

Využijte svůj vtip a kreativitu

Nechejte pracovat svou fantazii. V telefonu Samsung Galaxy J6+ naleznete bohatou zásobu rozmanitých režimů, nálepek a filtrů, které podpoří vaše kreativní momenty. Telefon také využívá praktický systém pro organizaci vašich videí a fotografií, který vám uměleckou tvorbu ještě usnadní.

3D prostorový zvuk Dolby Atmos

Displej Galaxy J6+ svádí ke sledování filmů – ty si ale zaslouží také špičkový zvuk. Technologie Dolby Atmos zajistí trojrozměrnou reprodukci vícekanálových soundtracků, která vás pohltí a dokonale obklopí podobně jako u domácího kina.

Oddělená komunikace a spolehlivé zabezpečení

Zachování soukromí je důležitým faktorem při využívání moderních technologií. Proto Samsung Galaxy J6+ disponuje funkcí Dual Messenger pro využívání dvou oddělených účtů v jedné komunikační aplikaci. Stejně tak telefon splňuje požadavek na mimořádně spolehlivé zabezpečení vašich dat. Pro aktivování telefonu tak můžete použít čtečku otisků na straně telefonu i technologii identifikace vaší tváře. Další užitečnou možností je uložení citlivých informací v Zabezpečené složce, která ochrání data před nepovoleným přístupem.

Klíčové vlastnosti

Chytrý telefon Samsung Galaxy J6+ je poháněn 4jádrovým procesorem Qualcomm MSM8917 s frekvencí 1.4 GHz, který je doplněn o 3 GB operační paměti. Interní paměť nabízí kapacitu 32 GB a můžete ji rozšířit pomocí karet microSD (až 512 GB). Dotykový displej má velikost 6″ a rozlišení HD+ 1480 x 720 bodů. Zadní fotoaparát nabízí 13 Mpx + 5 Mpx snímače, světelnost f/1.9 a f/2.2 a rychlé automatické zaostření. Přední fotoaparát je vybaven snímačem 8 Mpx s objektivem f/1.9. Podporováno je připojení k mobilním sítím 2G, 3G a LTE. Mezi funkční výbavu patří například Bluetooth, NFC, Wi-Fi, GPS/ Glonass/ BeiDou přijímač, snímač otisků prstů, akcelerometr, gyro senzor, světelný senzor a senzor přiblížení. Provoz zajišťuje dobíjecí baterie s kapacitou 3300 mAh. Jako operační systém je využita platforma Android.

 

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*


Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..