Samsung Gear Fit2 PRO CZ R365 á.5990,-Kč s DPH 21% (chytré hodinky)

Samsung Gear Fit2 PRO CZ R365 á.5990,-Kč s DPH 21%

Barvy: černá / červená

Objednávejte telefonicky : +420 602 555 777 , nebo emailem: duomobil@duomobil.cz

Zboží je možné zaslat na dobírku.

České záruky, Česká distribuce !


Chytrý náramek v druhé generaci přináší pokročilejší fitness funkce a praktičtější a elegantnější design. 1.5″ dotykový zahnutý Super AMOLED displej s rozlišením 432 x 216 bodů, 2jádrový procesor 1 GHz, operační paměť 512MB, úložiště 4GB, pokročilé GPS sledování trasy, snímač srdečního tepu, akcelerometr, gyroskop, barometr, Bluetooth, certifikace MIL-STD- 810G, baterie s kapacitou 200 mAh, funkce sledování temp.


Spoluhráč nejen do bazénu – Samsung Gear Fit 2 PRO

Spojte svůj trénink s inteligentními technologiemi společnosti Samsung. Objevte výhody fitness náramku Gear Fit2 Pro. Pomůže vám zaznamenávat vaše úspěchy i naplánovat další cvičení. Navíc je voděodolný až do hloubky 50 metrů a plavecké možnosti rozšiřuje i aplikace Speedo. Trénink v bazénu nebo sprcha po náročném programu v posilovně tak pro něj neznamenají vůbec žádný problém.

* Gear Fit2 Pro je voděodolný do hloubky 50 metrů podle normy ISO 22810:2010. Mokrý náramek nebo ruce před používáním zařízení důkladně osušte.

** Dostupnost aplikace Speedo pro Gear Fit2 Pro se může lišit v závislosti na lokalitě.

 

Připraven od prvního okamžiku

S náramkem Gear Fit2 Pro nemusíte věnovat úsilí a čas náročnému nastavení. Jeho softwarovou výbavu samozřejmě můžete obohatit o vámi vybrané aplikace, sám už však disponuje čtveřicí sportovních programů. Aplikace Endomondo, MapMyRun, MyFitnessPal a UA Record vám poskytnou bohaté možnosti pro takřka jakékoliv sportovní vyžití. Ať už si chcete naplánovat svůj běh, nebo hlídat kalorie.

* Dostupnost aplikací UA Record, MapMyRun, MyFitnessPal a Endomondo pro Gear Fit2 Pro se může lišit v závislosti na lokalitě.

 

Navržen pro jakoukoliv aktivitu

Náročný silový trénink, příjemná relaxační procházka, ale například i taneční kroky. Inteligentní technologie fitness náramku Samsung Gear Fit2 Pro umí rozpoznat různé druhy aktivity a pohybu. Vašemu tréninku kromě ukládání statistik mohou pomoci také měřením tepu a poskytováním informací o jeho vhodné frekvenci.

 

Vyzkoušejte skvělý sportovní styl

Poskytne vám praktické funkce pro efektivnější cvičení. Umožní vám využívat rozmanité aplikace nejen pro aktivní sportování. Navíc se díky použitému materiálu náramek Gear Fit2 Pro velice pohodlně nosí. A ještě skvěle vypadá – jak v černé, tak v černo-červené variantě.

 

Bohatý výběr vzhledů a aplikací

Využijte svůj Gear Fit2 Pro skutečně kdekoliv. Slouží totiž nejen ke sportovním účelům. Nainstalujte si Spotify a poslouchejte hudbu nebo využijte jinou z více než 3000 aplikací a designových ciferníků. V Galaxy App Store naleznete obsah pro každou příležitost.

* Dostupnost aplikací pro Gear Fit2 Pro se může lišit v závislosti na lokalitě.

Klíčové vlastnosti

Chytrý náramek Samsung Gear Fit 2 nabízí 1.5″ dotykovou zaoblenou Super AMOLED obrazovku a rozlišením 432 x 216 bodů. Pro svůj běh využívají 2jádrový 1 GHz procesor s operační pamětí 512 MB RAM. Úložiště má velikost 4 GB. Mezi senzorovou výbavu patří GPS, vylepšený snímač srdečního tepu, akcelerometr, gyroskop a barometr. Je vybaven bezdrátovou technologií Bluetooth pro připojení ke kompatibilním smartphone a tabletům. Kompatibilita s operačním systémem Android i iOS. Samsung Gear Fit 2 Pro je konstruovaný s odolností splňující vojenské požadavky (certifikace MIL-STD-810G) a ve vodě pak vydrží až do hloubky 50 metrů pod vodou (certifikace 5ATM). Dokáže odolávat mnoha typům prostředí. Vylepšené plavecké funkce. Aplikace Speedo On. Své každodenní aktivity můžete doplnit a obohatit také díky partnerství se společnostmi Under Armour a Spotify. ypická výdrž na baterii s kapacitou 200 mAh při běžném používání je 3 – 4 dny.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*


Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..