Huawei P smart Dual SIM CZ á.5999,-Kč s DPH 21%

Huawei P smart Dual SIM CZ á.5999,-Kč s DPH 21%

Barvy: černá / modrá / zlatá

Objednávejte telefonicky : +420 602 555 777 , nebo emailem: duomobil@duomobil.cz

Zboží je možné zaslat na dobírku.

České záruky, Česká distribuce !


Huawei P smart je výkonný chytrý telefon v kovovém těle s tenkými rámečky, velkým FullView displejem a duálním fotoaparátem. 5.65″ IPS displej s Full HD+ rozlišením 2160 x 1080 bodů, 8jádrový procesor Kirin 659 až 2.36 GHz, 3GB operační paměti, 32GB interní paměti, 13+2Mpx a 8Mpx fotoaparáty, LTE, Bluetooth, WiFi, GPS/Glonass, slot microSD, čtečka otisků prstů, baterie 3000 mAh, platforma Android 8 Oreo s uživatelským rozhraním EMUI 8.0.


Huawei P smart

Zajímavým počinem populární řady P z dílen Huawei je chytrý telefon P smart, který nijak výrazně nezaostává a nabízí vynikající výbavu za solidní cenu. Precizně vypracované kovové tělo s tenkými rámečky obepíná opravdu úžasný 5.65″ FullView displej a ukrývá výkonné komponenty, včetně duálního zadního fotoaparátu. I přes větší úhlopříčku je velmi kompaktní a srovnatelný velikostí s 5-ti palcovými telefony.

Velký FullView displej

Lákadle  telefonu Huawei P smart je 5.65″ velký FullView displej, který díky tenkým rámečkům zabírá velkou část přední strany se skvělým poměrem displeje k telefonu 82,3%. Zažijete s ním příjemně jemný rastr 428 ppi s širším Full HD+ rozlišením 2160 x 1080 bodů, což dává poměr stran 18:9. Díky technologii IPS pak můžete očekávat skvělé podání barev a široké pozorovací úhly. I přes větší úhlopříčku je velmi kompaktní a srovnatelný velikostí s 5-ti palcovými telefony. Displej je chráněn 2.5D tvrzeným sklem a je celý zasazen do kovového těla.

Vynikající duální fotoaparát a selfie kamera

Zadní fotoaparát je vybaven hlavním snímačem 13 Mpx a sekundárním 2 Mpx pro hrátky s hloubkou ostrosti, takže můžete vytvářet umělecké portréty s rozmazaným pozadím (bokeh efekt). Nechybí všechny očekávané vlastnosti, jako rychlé automatické ostření s, LED blesk, podpora HDR, režim panorama, Full HD video a mnohé další. Na přední straně najdete selfie fotoaparát se snímačem 8 Mpx, se kterým vytvoříte perfektní autoportréty.

Zvládne náročné aplikace

Uvnitř telefonu tepe výkonný 8jádrový procesor Kirin 659 s grafickým akcelerátorem Mali-T830 MP2, které podporuje operační paměť s kapacitou 3 GB. Využívat více aplikací současně pro vás tak nebude žádným utrpením. Pro ukládání dat slouží vnitřní úložiště o kapacitě 32 GB, které lze dále rozšířit paměťovou kartou (hybridní slot sdílený s jednou SIM). Velké úložiště a paměťový slot tak skýtají skvělé možnosti pro objemné knihovny multimédií.

Bleskurychlé připojení

Získejte rychlý datový přenos prostřednictvím sítě LTE, která vám umožní okamžitě streamovat hudbu a videa s vysokou rychlostí. Nejen doma, ale i na cestách tak máte možnost zažívat zábavu na plný plyn.

Čtečka otisků prstů

Odemkněte svůj telefon rychle a bezpečně. Díky čtečce otisků prstů na zadní straně získáte přístup k funkcím během okamžiku bez nutnosti zadávat heslo.

Pohodlí s funkcí DualSIM

Díky Huawei P smart už nikdy nebudete muset řešit problém, kam s druhou SIM kartou nebo s druhým telefonem, který vám zabírá akorát tak místo v kapse a přidělává vrásky na čele. Tento smartphone je vybaven sloty pro dvě SIM karty, takže vám na vše stačí jen jedno zařízení. Můžete tak mít pohromadě své soukromé i firemní telefonní číslo. Hybridní slot umožňuje využití 2 SIM, nebo 1 SIM a karty microSD.

Klíčové vlastnosti

Chytrý telefon Huawei P smart je vybaven výkonným 8jádrovým procesorem Kirin 659 s frekvencí 4x 2.36 GHz a 4x 1.7 GHz a 3 GB operační paměti, což přístroji dodá skvělý výkon. Dotykový 5.65″ IPS Full HD+ displej má rozlišení 2160 x 1080 bodů (poměr stran 18:9). Pro systém a data je k dispozici 32 GB interní paměti a slot pro paměťové karty microSD. Snímky můžete zachytit pomocí zadního duálního fotoaparátu 13+2 MPx a přední MPx selfie kamery. Nechybí technologie Bluetooth 4.2, WiFi a GPS/Glonass. Mobilní připojení podporuje k sítím 2G, 3G a nejmodernějším LTE. Do senzorové výbavy patří čtečka otisků prstů, G-senzor, senzor přiblížení, senzor okolního světla, digitální kompas. Do konektorové microUSB a 3.5 mm jack. Přístroj je poháněn baterií s kapacitou 3000 mAh. Předinstalován je operační systém Android 8 Oreo s uživatelským rozhraním EMUI 8.0.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*


Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..