Panasonic KX-TU329FXME CZ á.1999,-Kč s DPH 21%

Panasonic KX-TU329FXME CZ á.1999,-Kč s DPH 21%

Barvy: černá

Objednávejte telefonicky : +420 602 555 777 , nebo emailem: duomobil@duomobil.cz

České záruky, Česká distribuce !


Véčkový seniorský telefon se zvýšenou odolností proti pádu (MIL-STD-810) a SOS tlačítkem. 2,4″ displej, 3 velikosti písma a jednoduché ovládání. 2Mpx fotoaparát, Bluetooth, indikátor SMS/volání/baterie na předním displeji. Dlouhá pohotovostní doba. Balení obsahuje nabíjecí stojánek.

Popis produktu

Klasický mobilní telefon Panasonic KX-TU329FXME

Volejte s jednoduchým mobilním telefonem Panasonic KX-TU329FXME. Jedná se o telefon, konstrukčně řešený jako typ „véčko“, který ocení nejen senioři. Nabídne přehledný displej, odolnost proti otřesům, jednoduchý vzhled, solidní výdrž a zajímavé funkce.

Vhodný pro seniory

Telefon je konstruován s ohledem na potřeby seniorů. Nabízí dobře přehledný displej a klávesnici s velkými čísly, možnost zasílat prioritní SMS a telefonování 5 rychlým kontaktům v případě nouze nebo vysoce kvalitní zvuk s redukcí okolního hluku. Senioři zcela jistě ocení možnost nabíjení přes dokovací stanici, případně klasickým způsobem přes kabel micro USB.

Odolný vůči otřesům

Mobilní telefon Panasonic podlehl náročným armádním testům MIL-STD-810E.516 a nabídne zvýšenou odolnost vůči otřesům. Odolnější je také celková konstrukce.

Provedení a výdrž

Jednoduchý vzhled typu „véčko“ ocení každý, kdo nerad zamyká a odemyká klávesnici. Díky baterii s vysokou kapacitou nabízí telefon Panasonic až 5 hodin hovoru a v pohotovostním režimu jej pak můžete ponechat po dobu 600 hodin.

Klíčové vlastnosti

Klasický mobilní telefon Panasonic KX-TU329FXME „véčkové“ konstrukce s jednoduchým ovládáním a nastavení 3 velikostí písma, SOS tlačítko, 3 tlačítka pro přímou volbu, LED svítilna, FM rádio, budík a kalendář, 2MPx fotoaparát. Barevná TFT obrazovka má velikost 2,4″. Telefon komunikuje na frekvenci GSM 900/ 1800 MHz. Rozměry činí 104 x 53 x 24 mm při hmotnosti 114 gramů ,

TLAČÍTKA JSOU POGUMOVANÁ , KE KONTAKTŮM LZE PŘIŘADIT FOTO , WIFI NEMÁ , PODPORUJE MICROSD AŽ 32gb , BLUETOOTH 3.0 , MÁ SOS (SMS/VOLÁNÍ) TLAČÍTKO AŽ PRO 5 KONTATŮ


Technické parametry

Velikost displeje [palce]: 2,4

Rozlišení displeje [pixel]: 320 x 240 (QVGA)

Počet jader procesoru: 1

Kapacita baterie [mAh]: 1 020

Typ telefonu: Klasický, Pro seniory

Počet SIM karet: 1

Typ SIM karty: mini SIM

Standardy mobilních telefonů: GSM

Podporované frekvence GSM [MHz]: 800, 1900

Typ displeje: TFT

Velikost displeje [palce]: 2,4

Rozlišení displeje [pixel]: 320 x 240 (QVGA)

Počet jader procesoru: 1

Konektor: 3.5mm (TRRS), micro USB 2.0

Bluetooth: Ano

Výška [mm]: 104

Šířka [mm]: 53

Hloubka [mm]: 24

Hmotnost [g]: 114

Radio: Ano

Pohotovostní doba max. [h]: 600

Doba hovoru max. [h]: 5

Kapacita baterie [mAh]: 1 020

Rozlišení fotoaparátu [MP]: 2

Slot pro paměťové karty: Ano


Jedná se o telefon s „véčkovou“ konstrukcí ideální pro seniory.

Vestavěný fotoaparát
Fotoaparát přináší krásné rozlišení 2 Mpx (1600 x 1200) a blesk pro fotografování při horším osvětlení. Snadno se používá a je ideální pro zachycení vzpomínek na rodinná setkání i úžasných záběrů krajiny z dovolené.

FM rádio
Ručním zadáním nebo prostřednictvím automatického vyhledávání můžete na seznam kanálů uložit své oblíbené stanice (max. 30 kanálů). Své oblíbené stanice tak můžete rychle a snadno poslouchat na cestách a nemusíte s sebou brát rádio.

Funkce Bluetooth
Signál lze přenést z mobilního telefonu prostřednictvím Bluetooth do sluchátek Bluetooth pro konverzaci bez použití rukou. Můžete tak pohodlně konverzovat i za chůze nebo během řízení.

Odolnost
Pomáhá zabránit poškození telefonu v případě pádu. Pevnost telefonu je posouzena podle definice testovacího standardu MIL­STD­810E.516 pro vybavení
používané ministerstvem obrany USA.

Přizpůsobený zvukový systém (ekvalizér)
Hlasitost jednotlivých frekvenčních pásem lze upravit. Uživatelé si mohou vybrat ze tří typů zvuku. Můžete tak upravit zvuk hlasu druhé strany pro lepší poslech.

Kompatibilní s naslouchátkem
Uživatelé si mohou vychutnat čisté konverzace bez obav o hluk, i když používají naslouchátko.

Barevný displej TFT LCD
Vysoký kontrast velké LCD obrazovky a volitelná barva pozadí LCD usnadňují čtení písmen.

Tříúrovňové písmo
Funkce tříúrovňového písma umožňuje nastavení velikosti znaků během tří kroků, takže uživatelé si mohou vybrat vhodnou velikost jednoduše stisknutím tlačítka hlasitosti.

Velká tlačítka a hlasité vyzvánění
Velká tlačítka lze snadno stisknout a jsou přehledná. Funkce slyšitelného vytáčení potvrdí stisknuté tlačítko hlasem. Uživatel má tak jistotu, že je číslo správné.

Prioritní hovor s funkcí Hands Free Talk
Odešle SMS a provede hovor až na pět předregistrovaných čísel. Konverzace prostřednictvím hlasitého odposlechu je automaticky povolena.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*


Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..