Honor 5X Gold Dual SIM CZ á.6999,-Kč s DPH 21%

Honor 5X Gold Dual SIM CZ á.6999,-Kč s DPH 21%

Barvy: zlatá

Objednávejte telefonicky : +420 602 555 777 , nebo emailem: duomobil@duomobil.cz

České záruky, Česká distribuce !


Mobilní telefon 5.5″ IPS 1920×1080, procesor Qualcomm MSM8939 Octa core (4×1.2 GHz + 4×1.5GHz), RAM 2 GB, interní paměť 16 GB, MicroSDXC až 128 GB, Fotoaparát zadní 13 Mpix LED blesk + přední 5 Mpix, A-GPS/GLONASS, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, 3G/LTE, FM rádio, Micro USB, Dual SIM (Micro SIM + Nano SIM), baterie 3000 mAh, Android 5.1

————————————————————–

Hardwarem i vzhledem luxusní smartphone nemusí výrazně narušit vaše finance. Ať už vás baví internet, hry, filmy či hudba, smartphone Honor 5X s 8jádrovým procesorem a nejrychlejším mobilním připojením LTE to zvládne s přehledem. Vizuální zážitek ještě více umocní Full HD displej typu IPS, jehož vylepšené barevné podání bude perfektní při různých světelných podmínkách. K tomu přidává citlivý fotoaparát po obou stranách a zabezpečení otiskem prstu. To vše je zabaleno do krásně vyhlížejícího těla z hliníkové slitiny s precizní povrchovou úpravou.

Klíčové vlastnosti

  • Jedinečný poměr výbavy a zpracování za nevídanou cenu
  • Ergonomické, perfektně designované tělo z hliníkové slitiny
  • Výkon i pro hry s konzolovou grafikou
  • Velký Full HD displej typu IPS pro lepší vizuální zážitek
  • Užívejte vysokorychlostní 4G připojení
  • Fotoaparátem zaznamenáte všechny zážitky (13 Mpx + F/2)
  • 5Mpx přední kamera pro selfie a videohovory (F/2,4, 88° úhel záběru)
  • Rychlé zabezpečení soukromí (čtečka otisku prstu)
  • Hlasitější zvuk pro hudbu i hovory (unikátní komora reproduktoru a zesilovače)
  • Prodloužená výdrž baterie a rychlý nabíjení (3 000 mAh, podpora až 2A nabíječky)
  • Přísné, rozsáhlé testování pro produkt vynikající kvality

Neodolatelný displej

Velký 5,5palcový displej s Full HD rozlišením využívá plných 72,5 % předního panelu. Plně laminovaný displej přichází s dynamickým kontrastem využívajícím Pixel-by-pixel technologii pro větší kontrast při různých světelných podmínkách a lepší čitelnost na slunci. IPS displej poskytuje živé a ostrý obraz s vylepšenou reprodukcí barev a širokými pozorovacími úhly. Za zmínku stojí i možnost ručního nastavení teploty barev a podpora multidotykového ovládání.

Fotoaparát pro každou příležitost

Špičková kamera zachytí obraz ve vysoké kvalitě při mnoha různých scénářích. Čočka s úžasnou propustností světla (F2) a antireflexní povrch zvyšují množství vstupujícího světla, aby byly snímky jasnější i v podmínkách slabého osvětlení. Díky 13Mpx snímači budou fotografie detailní. Správné zpracování, s cílem zajistit dobře prokreslený záběr, obstará specialista na slovo vzatý – obrazový procesor SmartImage 3.0. Venkovní část byla zhotovena z materiálu, který je daleko odolnější proti poškrábání než sklo. Vytříbený hardware doplňují funkce pro obrazové experimenty, časosběrné záběry i 4× zpomalený záběr pomocí 120 fps.

Bezpečnost bez otravování

Chránit své soukromí ještě nikdy nebylo jednodušší. Již nemusíte nic vyťukávat nebo spojovat body. Stačí přiložit prst a během pár chvil je telefon odemčen. Telefon obsahuje druhou generaci FPC snímače, který přináší větší přesnost a pro sejmutí otisku stačí jen 0,5 sekundy. Na snímač si také můžete nastavit funkce rovnou ze zamčené obrazovky. Jediným dotykem lze volat na určené číslo, fotit běžné fotky i selfie a podobně.

Obsah balení: telefon s vestavěnou baterií, USB bílá nabíječka Huawei HW050100E01 (1A), bílý USB kabel, bílá stereo sluchátka Huawei, nástroj na vyjmutí SIM karty, stručná uživatelská příručka

Huawei-Honor-5X-Gold-Official

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*


Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..