Samsung Galaxy S5 Neo CZ (G903) á.9899,-Kč s DPH

Samsung Galaxy S5 Neo CZ (G903) á.9899,-Kč s DPH

Objednávejte telefonicky : +420 602 555 777 , nebo emailem: duomobil@duomobil.cz

Barvy: černá , stříbrná, zlatá

České záruky, Česká distribuce !

Mobilní telefon 5.1″ 1920×1080 Super AMOLED, procesor Exynos 7580 Octa Core 1.6GHz 64bit, RAM 2GB, interní paměť 16GB, Micro SDXC až 128GB, fotoaparát přední 5Mpx + zadní 16Mpx LED blesk, GPS, WiFi ac, Bluetooth 4.1, NFC, 3G/LTE, FM rádio, microUSB, baterie 2800 mAh, Android 5.1

Důstojný nástupce

Dřívější vlajkovou loď společnosti Samsung nazývanou Galaxy S5 nahradil již nový model. Pokud se vám ale původní S5 líbila, připravil si pro vás výrobce chytrých telefonů adekvátní náhradu v podobě Samsung Galasy S5 Neo.

Oproti původní S5 se u Neo verze dočkáte pouze dvou zásadních změn a to osmijádrového procesoru Exynos a vylepšené přední selfie kamery s rozlišením 5 Mpix. Zcela totožný pakzůstal zachován propracovaný design konstrukce odolné proti prachu a vodě, elegantní zadní kryt v podobě perforované kůže či balíček zajímavých funkcí pro každodenní použití, mezi které patří například snímač otisků prstů nebo tepové frekvence.

Zcela nová definice krásy

Displej telefonu Galaxy S5 Neo vám nabídne ten nejlepší možný vizuální zážitek mezi smartphony na trhu. Jeho FullHD Super AMOLED displej totiž disponuje živými, jasnými a intenzivními barvami společně s neuvěřitelnou mírou detailnosti. Vysokou kvalitu obrazu s výbornou čitelností si díky špičkové technologii užijete i na přímém slunečním světle a naopak ve tmě dojde ke snížení jasu pro co nejmenší namáhání vašich očí.

Pokročilá technologie displeje však dovede mnohem více, než měnit aktuální úroveň jasu. Telefon dokáže analyzovat intenzitu okolního světla a obsah, na který se právě díváte, a automaticky upraví barevný rozsah, saturaci a ostrost displeje.

Telefony řady Galaxy S jsou známy snížením spotřeby energie pomocí funkce Úsporný režim, co byste ovšem řekli na Ultra-úsporný režim? Ten totiž dokáže přepnout obrazovku do černobílého režimu a vypne veškeré nepotřebné aplikace na pozadí, čímž dosáhne dramatické úspory energie.

Odolný vůči prachu i vodě

Pot, déšť stříkající voda, prach a písek už váš telefon ohrožovat nebudou. Díky certifikaci IP67 zůstane Galaxy S5 Neo v bezpečí a plně funkční i při hrubějším zacházení. Oproti smartphonům bez této ochrany jste o krok napřed.

Bleskový internet

Propojte se s celým světem pomocí 4G sítí (LTE), případně využijte Wi-Fi signálu ve vašem okolí či domácnosti.

Galaxy S5 Neo navíc disponuje převratnou technologií Download Booster, která umožňuje využít LTE (cat.4) a WiFi připojení simultánně, přičemž dochází až k 90% zrychlení celého procesu.

Sportem ku zdraví

Smartphone Galaxy S5 Neo poskytuje spoustu praktických aplikací a funkcí, které vám pomohou umocnit interaktivní zážitek.

Telefon disponuje zabudovaným monitorem srdečního tepu – můžete si tak tepovou frekvenci zkontrolovat kdykoliv a kdekoliv a podle toho upravit sportovní podmínky.

S aplikací S Health zůstanete v kondici – sledujte své tréninky, denní příjem a hmotnost a buďte fit. Aplikace zvládne záznam trasy, rychlosti, spálených kalorií a mnoho dalšího. Doslova ideální je pak v kombinaci s chytrými hodinkami Gear 2 nebo náramkem Gear Fit.

Rychlé ostření

Zachytit důležité okamžiky i spontánní zážitky nebylo nikdy jednodušší – vše výrazně ulehčuje zrychlené automatické zaostřování i široká škála možností úprav, filtrů a vlastních nastavení.

Funkce HDR

Díky integrované technologii HDR získáte daleko lepší, jasnější a živější snímky. Je jedno, zda fotografujete či pořizujete videa v přímém protisvětle, zapněte HDR a telefon se postará o výrazné vylepšení záběrů.

Selektivní ostření

Zaostřete jen na určitou část záběru a nechejte vše ostatní efektně rozmazat. Stačí dotykem vybrat fotografovaný objekt a výsledkem pak budou například nádherné portrétní snímky.

Popis produktu:

Operační systém:  Android Lollipop 5.1.
Procesor – počet jader:  8
Procesor – frekvence [GHz]:  1,6
Uživatelská paměť [MB]:  16 384
Velikost RAM:  2 048 MB
Paměťové karty:  Ano

Displej – uhlolpříčka [palce]:  5,1
Displej – rozlišení [pix]:  1920 x 1080 (Full HD)
Dotykový displej:  Ano
Klávesnice:  Softwarová

Podporované sítě:  GSM, LTE, UMTS (850, 900, 1800, 1900, 2100 MHz)
Konektivita:  GPRS, EDGE, HSDPA, HSUPA, Bluetooth, Wi-Fi, NFC, ANT+, IR
GPS:  Ano
Fotoaparát:  16 MPx

Baterie:
Typ: Li-Ion
Kapacita [mAh]: 2 800
Doba hovoru [hod]: 21
Pohotovostní doba [hod]: 390

Rozměry [mm]:  142 x 72,5 x 8,1
Hmotnost [g]:  145

 

g903 black

g903 silver

g903gld

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*


Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..