Samsung Galaxy M20 CZ RAM 4GB/64GB Dual SIM černá á.5999,-Kč s DPH 21%

Samsung Galaxy M20 CZ RAM 4GB/64GB Dual SIM černá á.5999,-Kč s DPH 21%

Barvy:  černá , modrá

Slot : SIM1 + SIM2 + MicroSD

Pozor : dobíjecí a datový konektor micro USB-C


Objednávejte telefonicky : +420 602 555 777 , nebo emailem: duomobil@duomobil.cz
Zboží je možné zaslat na dobírku.
České záruky, Česká distribuce !

Chytrý telefon s řadou pokročilých funkcí, vysokokapacitní baterií a Infinity-V displejem. 6.3″ displej s Full HD+ rozlišením 2340 x 1080 bodů, 8jádrový procesor Exynos 7904 až 1.8GHz, 4GB operační paměti, 64GB interní paměti, zadní fotoaparáty 13Mpx AF (f/1.9) + 5Mpx (širokoúhlý, f/2.2), přední selfie kamera 8Mpx (f/2.0), LTE, Bluetooth 5.0, NFC, WiFi, GPS/ Glonass/ BDS, USB Type-C, 3.5mm jack, čtečka otisků, identifikace tváře, baterie 5000 mAh s podporou rychlého nabíjení, platforma Android.


Popis produktu

Tento mobilní telefon podporuje všechna česká pásma LTE pro rychlé datové přenosy včetně Band 20 / 800 MHz.

Chytrý telefon Samsung Galaxy M20

Velký displej, slušná výbava a dlouhá výdrž baterie, tak se dá charakterizovat chytrý telefon Samsung Galaxy M20. Je navržen s řadou vylepšení zásadních funkcí a s ohledem na potřeby dnešní komunikace, sdílení, fotografování a online sledování obsahu.

  • Full HD+ Infinity-V bezrámečkový displej.
  • Vysokokapacitní baterie a rychlé nabíjení.
  • Kvalitní duální fotoaparát.
  • Trojitý slot umožní současné použití 2 SIM karet a paměťové karty microSD.

Dlouhé hodiny zábavy

Užijte si velmi dlouhou výdrž baterie s vysokou kapacitou 5000 mAh. A když je čas pro doplnění energie, technologie rychlého nabíjení bleskově energii doplní. S Galaxy M20 můžete hrát i streamovat dlouhé hodiny.

Celoplošný displej Infinity-V

Zažijete skvělou zábavu s 6.3″ celoplošným displejem Infinity-V. Nabízí Full HD+ rozlišení 2340 x 1080 bodů s jemným rastrem 409 ppi. Můžete se těšit na obraz s vysokým kontrastem a jasem, dokonalé zobrazení barev a široké pozorovací úhly. Větší displej znamená více zábavy.

Kvalitní dvojitý fotoaparát

Objevte skvělé funkce duálního fotoaparátu Samsung. Vyladěná kombinace hardware a software podpoří vaši kreativitu a zajistí dokonalé momentky v každé situaci.

  • Hlavní fotoaparát 13 Mpx se světelným objektivem f/1.9 umožní pořídit jasné snímky a omezit šum i ve tmě.
  • Ultraširokoúhlá kamera se snímačem 5 Mpx f/2.2 vám umožní zachytit krajinu skupinové portréty a další široké záběry.
  • Automatická analýza scény a Živé zaostření.
  • Kreativní filtry a funkce Razítka.
  • Svůj autoportrét zachycený předním fotoaparátem 8 Mpx f/2.0 můžete vylepšit pomocí chytrých funkcí krásy a jednoduše ho sdílet s přáteli na sociálních sítích.

Potřebný výkon

Díky 8jádrovému procesoru Exynos 7904 a operační paměti 4 GB nečiní telefonu multitasking větší problémy. Veškerou zábavu pak můžete zažívat vysokou rychlostí připojení LTE a dostatek prostoru poskytne interní paměť 64 GB s možností rozšíření pomocí karet microSD. Komunikujte a bavte s perfektní plynulostí.

Rychlé odemknutí

Využijte jednoho ze dvou způsobů odemčení obrazovky. Váš život bude zase o něco pohodlnější a jednodušší.

  • Odemknutí obličejem – máte rukavice nebo špinavé prsty? Stačí se jen podívat.
  • Čtečka otisků prstů – odemkněte okamžitě telefon pouhým dotekem.

Máte rovnou 2 čísla

Jste nuceni mít vlastní SIM kartu a pak ještě druhou pracovní? Zapomeňte na to, že byste s sebou neustále nosili dva telefony. Galaxy M20 vás zachrání, jde totiž o Dual SIM. Díky tomu budete na příjmu pro svou rodinu i kolegy. Výhodou Galaxy M20 je možnost využívat současně dvě SIM karty a jednu paměťovou microSD kartu. Použitím karty microSD tak neztrácíte možnost souběžného použití soukromého a firemního čísla, tak jako je tomu u mnoha jiných telefonů.

Hlavní  vlastnosti

Dotykový displej telefonu Samsung Galaxy M20 má velikost 6.3″ a rozlišení 2340 x 1080 bodů. Základem výkonu je 8jádrový procesor Exynos 7904 s frekvencí 2x 1.8 GHz a 6x 1.6 GHz doplněný o 4 GB operační paměti, interní pamětí s kapacitou 64 GB a pro další rozšíření slotem pro paměťové karty microSD. Přítomen je duální zadní fotoaparát 13 Mpx AF (f/1.9) + 5 Mpx (širokoúhlý, f/2.2) doplněný o přední 8 Mpx (f/2.0) kameru. Telefon je dále vybaven bezdrátovými technologiemi Bluetooth 5.0, NFC, WiFi, GPS/ Glonass/ BDS. Mezi další výbavu patří čtečka otisku prstů a identifikace tváře. Umožní využití v sítích 2G, 3G a LTE. Ze základní konektorové výbavy telefon nabídne moderní USB Type-C port a 3.5mm jack pro sluchátka. K napájení slouží baterie s kapacitou 5000 mAh a podporou rychlého nabíjení. Operační systém Android.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*


Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..