Huawei P Smart Z 2019 Dual Sim CZ RAM 4GB/64GB od á.6990 Kč,- s DPH 21%

Huawei P Smart Z 2019 Dual Sim CZ RAM 4GB/64GB od á.6990 Kč,- s DPH 21%

Barvy:Emerald Green , Midnight Black , Sapphire Blue

Objednávejte telefonicky : +420 602 555 777 , nebo emailem: duomobil@duomobil.cz
Zboží je možné zaslat na dobírku.
České záruky, Česká distribuce !

Chytrý telefon s obrovským Ultra FullView displejem, motorizovanou pop-up selfie kamerou, duálním fotoaparátem s umělou inteligencí a skvělým designem. 6.59″ displej s Full HD+ rozlišením 2340 x 1080 bodů, 8jádrový procesor Kirin 710F až 2.2GHz, 4GB operační paměti, 64GB interní paměti, zadní fotoaparáty 16+2Mpx (f/1.8), přední selfie kamera 16Mpx f/2.0, LTE, Bluetooth, WiFi, GPS/Glonass, 3.5mm jack, čtečka otisků prstů, Face ID, Type-C, baterie 4000 mAh, platforma Android s uživatelským rozhraním EMUI.

Popis produktu

Tento mobilní telefon podporuje všechna česká pásma LTE pro rychlé datové přenosy včetně Band 20 / 800 MHz.

Chytrý telefon Huawei P smart Z

S novými modely nám rodina telefonů P smart stále více dospívá a přináší do segmentu střední třídy zajímavé funkce a potřebný výkon. Huawei P smart Z je zárukou skvělé zábavy na obrovském displeji téměř bez rámečků a dalších nevzhledných vykrojení a průstřelů.

  • Obrovský celoplošný displej Ultra FullView.
  • Motorizovaná pop-up selfie kamera.
  • Výkonný duální fotoaparát se světelnou optikou.
  • Funkce umělé inteligence.
  • Domknete pomocí identifikace tváře nebo čtečkou otisků.

Obrovský Ultra FullView displej

Užijte si zábavu na opravdu velkém displeji 6.59″ Ultra FullView, který díky tenkým rámečkům a absenci výřezu pro selfie kameru zabírá naprostou většinu přední strany. Zažijete s ním příjemně jemný rastr 391 ppi s širším Full HD+ rozlišením 2340 x 1080 bodů. Díky technologii LTPS (IPS) pak můžete očekávat skvělé podání barev a široké pozorovací úhly. Takový displej je zárukou perfektní zábavy.

AI duální fotoaparát

Také v oblasti mobilní fotografie vám Huawei P smart Z nabídne velmi pěknou výbavu. Umělá inteligence, duální zadní fotoaparát pro hrátky s hloubkou ostrosti a přední vyskakovací selfie kamera s vysokým rozlišením, to je kombinace, kterou od vybaveného telefonu očekáváte.

  • Zadní fotoaparát 16 + 2 Mpx s hlavním objektivem f/1.8.
  • Přední vysouvací selfie kamera 16 Mpx s objektivem f/2.0.
  • Umělá inteligence dokáže se zadním fotoaparátem rozeznat až 22 kategorií a 500+ různých scén v reálném čase a analyzovat je a optimalizovat, aby byl každý snímek věrný a živý..
  • S AI technologií a osvětlením vytvoříte portréty profesionální studiové kvality.

Pop-up selfie kamera

Vyskakovací selfie kamery přichází stále více do módy, tak ani Huawei nezůstává pozadu a svůj P smart Z vybavil tohle vychytávkou s automatickým motorizovaným vysunutím.

  • 16 Mpx AI selfie fotoaparát nabízí optimalizaci obrazu v reálném čase.
  • Pomocí 8 různých scén chytře nastaví míru vylepšení.
  • Motorizovaný mechanizmus prošel řadou náročných testů potvrzující jeho spolehlivost.

Výkon, který potřebujete každý den

Uvnitř telefonu tepe výkonný 8jádrový procesor Kirin 710F vyráběný 12nm technologií a grafický akcelerátor Mali G51, které podporuje operační paměť s kapacitou 4 GB. Telefon tak vždy poběží plynule, ať už ho budete využívat jakkoli. Pro ukládání dat slouží vnitřní úložiště o kapacitě 64 GB, které lze dále rozšířit paměťovou kartou. Velké úložiště a paměťový slot tak skýtají skvělé možnosti pro objemné knihovny multimédií.

Rychlé odemknutí

Využijte jednoho ze dvou bezpečných způsobů odemčení obrazovky. Váš život bude zase o něco pohodlnější a jednodušší.

  • Odemknutí obličejem – máte rukavice nebo špinavé prsty? Stačí se jen podívat.
  • Čtečka otisků prstů – odemkněte okamžitě telefon pouhým dotekem.

Dostatek energie

Huawei nezapomněl ani na dostatek energie a vybavil telefon baterií s kapacitou 4000 mAh. O výdrž na jedno nabití se tak v žádném případě obávat nemusíte. Pokud energie dojde, nastupuje rychlé nabíjení, se kterým nabijete telefon rychle a pohodlně.

Hlavní vlastnosti

Chytrý telefon Huawei P smart Z je vybaven výkonným 8jádrovým procesorem Kirin 710F s frekvencí 4x 2.2 GHz a 4x 1.7 GHz a 4 GB operační paměti, což přístroji dodá skvělý výkon. Dotykový 6.59″ Full HD+ displej má rozlišení 2340 x 1080 bodů. Pro systém a data je k dispozici 64 GB interní paměti, které můžete rozšířit pomocí karet microSD. Snímky můžete zachytit pomocí duálního zadního fotoaparátu se snímači 16 + 2 Mpx a světelností hlavního objektivu f/1.8. Přední motorizovaná vysouvací selfie kamera má rozlišení 16 Mpx a objektiv se světelností f/2.0. Nechybí technologie Bluetooth, WiFi a GPS/Glonass. Mobilní připojení podporuje k sítím 2G, 3G a LTE. Do senzorové výbavy patří: Snímač otisků prsu, Snímač okolního světla, Digitální kompas, Gravitační senzor, Gyroskop. Do konektorové USB Type-C a 3.5 mm audio konektor. Přístroj je poháněn baterií s kapacitou 4000 mAh s podporou nabíjení. Předinstalován je operační systém Android s uživatelským rozhraním EMUI.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*


Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..