Huawei P30 PRO 2019 Dual Sim CZ RAM 6GB/128GB á.22499 Kč,- s DPH 21%

Huawei P30 PRO 2019 Dual Sim CZ RAM 6GB/128GB  á.22499 Kč,- s DPH 21%

Huawei P30 PRO 2019 Dual Sim CZ RAM 8GB/256GB  á.24999 Kč,- s DPH 21%

Barvy: 3 =  black , aurora , breathing crystal


Objednávejte telefonicky : +420 602 555 777 , nebo emailem: duomobil@duomobil.cz
Zboží je možné zaslat na dobírku.
České záruky, Česká distribuce !


  • Exkluzivní chytrý telefon s revolučním čtyřnásobný fotoaparátem Leica se SuperZoom objektivem, obrovským výkonem, umělou inteligencí a špičkovým OLED FullView displejem. 6.47″ displej s Full HD+ rozlišením 2340 x 1080 bodů, 8jádrový procesor Kirin 980 až 2.6GHz, 6GB operační paměti  128GB interní paměti nebo 8GB/256GB varianta, slot pro paměťové karty, zadní fotoaparáty 40Mpx (f/1.6), 20Mpx (ultraširokoúhlý, f/2.2) a 8Mpx (10x SuperZoom teleobjektiv, f/3.4), přední selfie kamera 32Mpx f/2.0, LTE, Bluetooth 5.0, NFC, WiFi ac, GPS/ Glonass/ BeiDou /Galileo/ QZSS, USB Type-C, 3.5mm jack, čtečka otisků prstů v displeji, identifikace tváře, baterie 4200 mAh s s podporou rychlého nabíjení SuperCharge a bezdrátového 15W, platforma Android s uživatelským rozhraním EMUI.
  • Tento model má LCD displej OLED od firmy LG nebo BOE (citace : https://www.idnes.cz/mobil/telefony/huawei-p30-pro-displej-vyrobci-samsung-lg-boe.A190328_232820_telefony_ada?).

Popis produktu

Tento mobilní telefon podporuje všechna česká pásma LTE pro rychlé datové přenosy včetně Band 20 / 800 MHz.

Chytrý telefon Huawei P30 Pro

Limity mobilní fotografie jsou opět překonány v telefonu Huawei P30 Pro a jeho čtyřnásobném fotoaparátu, navrženém ve spolupráci s legendární Leicou. P30 Pro je aktuálně to nejlepší co vám může Huawei nabídnout.

  • Revoluční čtyřnásobný fotoaparát Leica se SuperZoom objektivem.
  • Nádherný design kombinace 3D zaobleného skla a kovu.
  • Ohromný výkon a umělá inteligence platformy Kirin 980.
  • Inteligentní fotografické a filmové režimy.
  • Parádní OLED FullView displej.
  • Pokročilá čtečka otisků prstů ukrytá přímo v displeji.
  • Velkorysá baterie, extra rychlé nabíjení a reverzní bezdrátové nabíjení.

Revoluční čtyřnásobný fotoaparát Leica

Nový král mobilní fotografie právě vstoupil na scénu. využívá systém čtyřnásobného fotoaparátu Leica, který se v žebříčku DxOMark mobile aktuálně usadil na prvním místě s neuvěřitelnými 112 body. Tento bezkonkurenční systém fotoaparátů se skládá z objektivu SuperZoom, super citlivého fotoaparátu s vysokým rozlišením, ultraširokoúhlého objektivu s a TOF fotoaparátu pro přesné snímání hloubky prostoru. Navíc se změnil způsob rozpoznávání barev z modelu RGB na RYB, takže do vašich fotografií vnese více světla..

  • 40 Mpx f/1.6 hlavní fotoaparát s optickou stabilizací OIS pro každodenní běžné snímky s maximálním množstvím detailů.
  • 20 Mpx f/2.2 ultraširokoúhlý fotoaparát je ideální pro focení krajiny a maker.
  • Teleobjektiv 8 Mpx f/3.4 se SuperZoom 10x hybridním přiblížením a optickou stabilizací přiblíží vzdálené objekty.
  • TOF fotoaparát, který měří přesnou vzdálenost objektů a umožní vytvářet portrétní snímky s rozmazaným pozadím pomocí různých efektů s dojmem profesionálního bokehu.
  • Přední fotoaparát 32 Mpx f/2.0 vždy vytvoří perfektní selfie, dokáže inteligentně rozpoznat a nastaví pro kontury vašeho obličeje optimální jas a ostrost.

Přibližte se k detailu

Asi největším tahákem telefonu je SuperZoom objektiv s periskopovou konstrukcí, díky čemuž nabízí až pětinásobné optické přiblížení. V kombinaci s vysokým rozlišením hlavního senzoru dovede fotoaparát nabídnout celkově až 10násobné SuperZoom hybridní přiblížení, které umožní dosud nevídané přiblížení ve vysokém rozlišení a se všemi detaily. Díky rozšířenému 50x digitálnímu zoomu dokáže přiblížit i nejvzdálenější objkty přímo před vaše oči.

Co ještě oceníte na fotoaparátech?

  • Podpora extrémně rychlého automatického ostření (laserové, fázová detekce a kontrastní).
  • Stabilizace s umělou inteligencí AIS (Huawei AI Image Stabilization).
  • Umělá inteligence zajistí dokonalé snímky s řadou automatických režimů.
  • S citlivostí ISO 409 600 budete moci zachytit výjimečné okamžiky i za extrémně nízké hladiny osvětlení.
  • Makrofotografie – svět kolem sebe můžete objevovat ze vzdálenosti pouhých 2.5cm.
  • Funkce AI HDR+ optimalizuje osvětlení a barvy v několika různých úrovních z několika snímků a jejich jednotlivé části kombinuje do výsledné fotografie tak, aby byl výsledek dokonalý.
  • Identifikace tváře předním fotoaparátem.
  • TOF fotoaparát dokáže změřit délku, šířku i hloubku.
  • Zadní TOF fotoaparát rozpozná vaše pohyby a umožní ovládat vybrané hry.

Staňte se režisérem

Mate 20 Pro láká také na AI Video Editor s umělou inteligencí při práci s videem. A určitě vás zaujme. Telefon nabízí záznam v širokoúhlém filmovém formátu, záznam HDR videa a mnoho nejrůznějších automatických filtrů, které vám usnadní editaci. Také můžete snadno nahrávat i rychlé akce a v mžiku zachytit prchavé zábavné okamžiky. Ve videorežimu Super Slow Motion skoro zastavíte čas a odhalíte i nejjemnější krásu pohybu.

  • Profesionální dvojnásobná stabilizace OIS a AIS  zaručí, že videa točená z ruky budou plynulá a stabilní.
  • Funkce Huawei Dual-View Video využívá dva fotoaparáty současně, takže zachytí celkový obraz i přiblížený detail v jednom videu.
  • Snímač SuperSpectrum zachytí více světla, takže máte skvělé záběry i v noci.
  • S objektivem SuperZoom se dostanete vždy do centra dění.

Živý FullView displej

Užijte si zábavu na displeji FullView s technologií OLED a úhlopříčkou 6,47″. Nabízí ještě větší protažení displeje ke krajům a pokrytí přední strany telefonu. Zažijete s ním příjemně jemný rastr 398 ppi s širším Full HD+ rozlišením 2340 x 1080 bodů. Díky technologii panelu OLED pak můžete očekávat skvělé podání barev a široké pozorovací úhly.

  • Pokrytí barevného prostoru 100% DCI-P3.
  • Podpora zobrazení obsahu HDR.

Nejnovější výrobní technologie

Špičková 7nm výrobní technologie je zárukou přímého zvýšení výkonu při zlepšení efektivity. Výkon nového čipsetu Kirin 980 znatelně narostl a určitě bude dlouhý čas atakovat první příčky výkonnostních žebříčků. Celý osmijádrový čip se skládá ze tří částí. Základ tvoří dvojice supervýkonných jader na bázi Cortex-A76, dále jsou k dispozici další dvě výkonná jádra na bázi Cortex-A76 a nakonec jsou k dispozici čtyři efektivní jádra Cortex-A55. V kombinaci s 6 GB paměti RAM, 128 GB vnitřním úložištěm a rychlými technologiemi připojení, zahrnující LTE a Wi-Fi ac (wave2), si užijte obrovský výkon a dokonale plynulé připojení kdykoli a kdekoli.

Druhá generace umělé inteligence

První vlaštovkou v oblasti specializované výpočetní jednotky pro umělou inteligenci z dílen Huawei/Honor byl Kirin 970 a uměl toho opravdu hodně. Nový Kirin 980 jde ještě dále. Jeho DUAL-NPU (duální výpočetní jednotka pro neurální sítě) nabízí v jedné části ohromující výpočetní výkon umělé inteligence a další se zaměřuje na konkrétní úkoly, aby bylo možné dosáhnout maximální efektivity a výrazně zlepšit dojem z používání.

Styl, pohodlí a odolnost

Tvrzené sklo s 3D zakřivením dodává telefonu eleganci i vysokou odolnost. Díky zakřivení se navíc pohodlně drží a s tenkými rámečky kolem displeje není nijak extrémně široký a lze jej ovládat i jednou rukou. Konstrukce je telefonu je precizně sesazena a odpovídá krytí standardu IP68 pro odolnost vodě a prachu, takže se nemusíte obávat focení v dešti, rozlité a stříkající vody ani náhodného namočení telefonu.

Progresivní zvuková technologie

Namísto tradičního reproduktoru využívá telefon technologii Huawei Acoustic Display, která pomocí elektromagnetického šíření zvuku umožňuje, aby se zvuk k vašim uším dostal prostřednictvím vibrací displeje.

Dostatek energie a pokročilé funkce nabíjení

P30 Pro není jen o výkonu, stylu a fotoaparátech. Huawei nezapomněl ani na dostatek energie a vybavil telefon velkorysou baterií s kapacitou 4200 mAh. S chytřejším řízením napájení pomocí umělé inteligence zvládne všechny vaše každodenní úkoly i požadavky na zábavu. O výdrž na jedno nabití se tak v žádném případě obávat nemusíte.

  • Rychlé nabíjení SuperCharge dokáže během 30 minut baterii dobít až na 70 %.
  • Podpora rychlého bezdrátového nabíjení 15W.
  • Funkce reverzní bezdrátové nabíjení vám umožní využít kapacitu telefonu a bezdrátově nabít další zařízení.  

Čím ještě zaujme?

  • Pokročilá navigace: GPS (L1 + L5 Dual Band) / AGPS / Glonass / BeiDou / Galileo (E1 + E5a Dual Band) / QZSS (L1 + L5 Dual Band).
  • Bluetooth 5.0 BLE s podporou špičkových technologií SBC, AAC, aptX, aptX HD, LDAC a HWA Audio.
  • Podpora zvuku Dolby Atmos (Dolby Digital, Dolby Digital+, Dolby AC-4).
  • Podporuje Huawei Share OneHop pro bezproblémové sdílení souborů mezi smartphony Huawei a počítači.

Zásadní vlastnosti

Chytrý telefon Huawei P30 Pro je vybaven výkonným 8jádrovým procesorem Kirin 980 s frekvencí 2x 2.6 GHz, 2x 1.92 GHz a 4x 1.8 GHz a 6 GB operační paměti. Dotykový 6.47″ OLED Full HD+ displej má rozlišení 2340 x 1080 bodů. Pro systém a data je k dispozici 128 GB interní paměti, kterou můžete rozšířit pomocí miniaturní Nano Memory Card. Snímky můžete zachytit pomocí zadního čtyřnásobného fotoaparátu Leica se snímači 40 Mpx (f/1.6), 20 Mpx (ultraširokoúhlý, f/2.2), 8 Mpx (teleobjektiv, f/3.4) a Time-of-Flight (TOF) fotoaparát pro snímání prostoru. Přední selfie kamera má rozlišení 32 Mpx a objektiv se světelností f/2.0. Nechybí technologie Bluetooth 5.0, NFC, WiFi ac (wave2) a GPS/ Glonass/ BeiDou /Galileo/ QZSS. Mobilní připojení podporuje k sítím 2G, 3G a nejmodernějším LTE. Do senzorové výbavy patří: Senzor okolního světla, Čtečka otisků prstů v displeji, Gyroskop, Kompas, Senzor přiblížení, G-senzor, Hallův senzor, Laserový senzor, Senzor barevné teploty. Do konektorové USB Type-C 3.1 Gen 1. Přístroj je poháněn baterií s kapacitou 4200 mAh s podporou rychlého nabíjení SuperCharge a bezdrátového 15W. Předinstalován je operační systém Android s uživatelským rozhraním EMUI.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*


Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..