Samsung Galaxy Watch 46mm (R800) CZ á.8490,-Kč s DPH 21%

Samsung Galaxy Watch 46mm (R800) CZ á.8490,-Kč s DPH 21%

Barvy: stříbrná

Objednávejte telefonicky : +420 602 555 777 , nebo emailem: duomobil@duomobil.cz
Zboží je možné zaslat na dobírku.
České záruky, Česká distribuce !


Designové hodinky s nadčasovým provedením a výdrží baterie až 7 dní. Velikost 46 mm. Díky odolnosti proti tlaku do 5ATM + nejvyššímu stupni kryti IP68 jsou vhodné i pro plavání. Plně barevný AMOLED displej (360 x 360). Baterie s kapacitou 472 mAh. Akcelerometr, gyroskop, GPS, měření tepu, barometr. Bezdrátové nabíjení


Popis produktu

Inovativní technologie v klasickém stylu

Galaxy Watch představují novou generaci chytrých hodinek od společnosti Samsung, které spojují eleganci tradičního doplňku s nejnovějšími technologiemi. Dojem klasických hodinek vyvolají už na první pohled díky animovaným ručičkám, které vrhají stín a tikají. Pokud však dáváte přednost modernějšímu stylu, vzhled ciferníku je plně pod vaší kontrolou.

Volba vzhledu je pouze na vás

Samsung Galaxy Watch se plně přizpůsobí vašemu vkusu a potřebám. Silikonový řemínek, jenž je součástí balení, snadno vyměníte za 22milimetrový pásek podle vlastního výběru. A jejich Super AMOLED displej vám kromě snadné úpravy motivu vzhledu poskytuje také možnost neustálého zobrazení informací prostřednictvím funkce Always On Watch bez nutnosti aktivace hodinek.

Bezdrátové přehrávání hudby

Chytré hodinky jsou ideálním nástrojem pro pohodlný poslech hudby. Při cvičení nebo běhání už u sebe nemusíte mít ani telefon, skladby si pustíte přímo z hodinek do bezdrátových sluchátek. Galaxy Watch totiž disponují 4GB vnitřním úložištěm, na kterém vytvoříte playlist i pro výjimečně náročný trénink nebo dlouhou služební cestu.

Triumf designu a výkonu

Působivý styl hodinek doplňuje i jejich hardwarová výbava. Dvoujádrový procesor Exynos 9110 spolu se 768 MB RAM zajišťují naprosto plynulý chod funkcí a aplikací, které nainstalujete do interní paměti s kapacitou 4 GB. Inovovaná baterie poskytuje dlouhodobý chod při samostatném používání i při spárování s telefonem. A bezdrátové nabíjení je u nejnovějšího inteligentního doplňku od společnosti Samsung už samozřejmostí.

Pokročilé fitness funkce

Sledujte své sportovní výkony i kvalitu spánku. Galaxy Watch slouží nejen k mobilní komunikaci, ale také k podpoře aktivního životního stylu. Disponují snímačem srdečního tepu, monitorují dokonce i hladinu stresu, kterou vám pomohou snížit doporučením speciálních cvičení. Rozeznávají 39 druhů aktivit, kterým se při tréninku můžete věnovat, a zaznamenají vaše pokroky. Pro ještě rozsáhlejší fitness funkce pak stačí využít aplikaci Samsung Health.

K službám 24 hodin denně

V noci sledují jednotlivé fáze spánku a vyhodnotí jeho efektivitu. Ráno vás seznámí s vaším programem i předpovědí počasí. Během dne vám ukážou plán na deset hodin dopředu. Večer vám zobrazí přehled uplynulého dne včetně naměřených statistik. A po spárování s vaším telefonem s ním spolupracují pro zajištění pohodlnějšího a rychlejšího vyřízení veškeré vaší komunikace.

Váš spolehlivý společník

Součástí výbavy Galaxy Watch je i vestavěný GPS modul, výškoměr a barometr. Jsou tedy spolehlivým společníkem i pro opravdu náročné cestovatele. Stejně dobře je ale využijete k praktické navigaci při rodinném výletu.

Vojenský standard odolnosti

Díky GPS modulu vás kamkoliv dovedou – a díky certifikaci IP68 budou kdekoliv bez problémů fungovat. Jejich konstrukce odolává vodě do tlaku 5 ATM a poskytuje vysokou odolnost proti vniknutí prachu. Samsung Galaxy Watch se dokonce mohou pochlubit splněním náročných požadavků vojenského standardu MIL-STD-810G.

Klíčové vlastnosti

Designové hodinky s nadčasovým provedením a výdrží baterie až 7 dní. Velikost 46 mm. Díky odolnosti tlaku do 5ATM + nejvyššímu stupni kryti IP68 jsou vhodné i pro plavání. Plně barevný Super AMOLED displej (360 x 360). Baterie s kapacitou 472 mAh. Hodinky jsou vybaveny akcelerometrem, gyroskopem, barometrem, HRM, senzorem okolního osvětlení a jsou prachu odolné. Podpora NFC plateb.

Obsah balení:

  • hodinky s gumovým černým řemínkem velikost L (22)
  • náhradní menší řemínek velikost S (22)
  • dobíječ 220V s neodnímatelným kabelem a konektorem micro USB černý typ EP-TA60EBE 5,0V 0,7A =
  • wireless indukční dobíječ EP-YO0805 černý 5,0V 0,7A =
  • návod

 

 

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*


Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..