Samsung J4+ 2018 (J415) Dual Sim CZ á.4489,-Kč s DPH 21% (16GB/RAM 2GB)

Samsung J4+ 2018 (J415) Dual Sim CZ á.4489,-Kč s DPH 21% (16GB/RAM 2GB)

Barvy: 3 =  Black , Pink , Gold

Objednávejte telefonicky : +420 602 555 777 , nebo emailem: duomobil@duomobil.cz
Zboží je možné zaslat na dobírku.
České záruky, Česká distribuce !

Stylový chytrý telefon s velkým displejem Infinity plný praktických funkcí. 6“ Infinity displej HD+ s rozlišením 1480 x 720 bodů, 4jádrový procesor Qualcomm 1.4 GHz, 2 GB operační paměti, 16 GB interní paměť, slot pro paměťové karty microSD; fotoaparáty: zadní 13Mpx f1.9, přední 5 Mpx f2.2, LTE, Bluetooth, NFC, WiFi, GPS/ Glonass/ BeiDou, identifikace tváře, 3300 mAh baterie, platforma Android.


Popis produktu:

Objevte novou dimenzi vizuálních zážitků s Galaxy J4+. Na první pohled vás upoutá jeho 6″ Infinity displej s poměrem stran 18,5 : 9 a HD+ rozlišením. Filmové hity a oblíbené seriály si na něm vychutnáte ve vysoké kvalitě a stane se ideální plochou pro práci s vašimi fotografiemi. K perfektnímu zážitku z telefonu přispívá také jeho odlehčený a tenký design.

Operační systém:  Android 8.0
Procesor – typ:  Qualcomm MSM8917
Procesor – počet jader:  4
Procesor – frekvence [MHz]:  1400
Uživatelská paměť [GB]:  16
Velikost RAM: [GB] 2
Paměťové karty:  Micro SD až 512 GB

Displej – úhlopříčka [palce]:  6.0 ; HD plus IPS
Displej – rozlišení [pix]:  1480 x 720
Dotykový displej:  Ano
Klávesnice:  Ne

Podporované sítě:
Dual Nano SIM
3G, LTE
Konektivita:
3,5 mm Jack
Micro USB
NFC
Bluetooth
Wi-Fi

GPS:  Ano
Senzory:  accelerometer, gyro, proximity
Fotoaparát:
Zadní: 13 Mpx, Autofocus, Blesk, Rozlišení videa FullHD, F1,9
Přední: 5 Mpx, F2,2

Baterie:
Typ: Li-Ion
Kapacita [mAh]: 3300
Doba hovoru [hod]: 6

Rozměry [mm]:  161,4 x 76,9 x 7,9
Hmotnost [g]:  178

Záruka:  24 měsíců


Větší obrazovka, více zážitků

Galaxy J4+ vás oslní obřím, 6″ Infinity displejem s rozlišením HD+. Díky v podstatě neexistujícím rámečkům a mimořádně praktickému poměru stran 18,5 : 9 vám stylový a štíhlý telefon perfektně padne do ruky a pohodlně a snadno se ovládá.

Elegantní a ergonomický design

Se svými hladkými, zaoblenými hranami vypadá Galaxy J4+ mimořádně elegantně, hlavně ale perfektně padne do ruky. Luxusní vzhled doplňuje také lesklý povrch. Navíc máte na výběr z několika barevných provedení včetně růžové, zlaté a černé, aby telefon mohl přesně ladit s vaším osobním stylem.

Pohodlné focení s plovoucí spouští

Galaxy J4+ je vybaven zadním fotoaparátem s rozlišením 13 Mpx se světelností f/1,9. Navíc máte k dispozici 5Mpx přední fotoaparát, aby i vaše selfie vypadaly perfektně. Pořizování snímků vám také výrazně zjednoduší plovoucí tlačítko spouště, které můžete přesouvat kamkoli po obrazovce.

Skvěle fotí i v horším světle

S Galaxy J4+ můžete bez problémů fotit i v prostředí, které má daleko do ideálních světelných podmínek. Jeho zadní fotoaparát se světelností f/1,9 zvládne pořídit krásné snímky bez rušivého šumu. O kvalitní autoportréty se zase postará tříúrovňový přední blesk 5Mpx selfie fotoaparátu.

Využijte svůj vtip a kreativitu

Nechejte pracovat svou fantazii. V telefonu Samsung Galaxy J4+ naleznete bohatou zásobu rozmanitých režimů, nálepek a filtrů, které podpoří vaše kreativní momenty. Telefon také využívá praktický systém pro organizaci vašich videí a fotografií, který vám uměleckou tvorbu ještě usnadní.

3D prostorový zvuk Dolby Atmos

Displej Galaxy J4+ svádí ke sledování filmů – ty si ale zaslouží také špičkový zvuk. Technologie Dolby Atmos zajistí trojrozměrnou reprodukci vícekanálových soundtracků, která vás pohltí a dokonale obklopí podobně jako u domácího kina.

Oddělená komunikace a spolehlivé zabezpečení

Zachování soukromí je důležitým faktorem při využívání moderních technologií. Proto Samsung Galaxy J4+ disponuje funkcí Dual Messenger pro využívání dvou oddělených účtů v jedné komunikační aplikaci. Stejně tak telefon splňuje požadavek na mimořádně spolehlivé zabezpečení vašich dat. Pro aktivování telefonu proto můžete využít i technologii identifikace vaší tváře. Další užitečnou možností je uložení citlivých informací v Zabezpečené složce, která ochrání data před nepovoleným přístupem.

Klíčové vlastnosti

Chytrý telefon Samsung Galaxy J4+ je poháněn 4jádrovým procesorem Qualcomm MSM8917 s frekvencí 1.4 GHz, který je doplněn o 2 GB operační paměti. Interní paměť nabízí kapacitu 16 GB a můžete ji rozšířit pomocí karet microSD (až 512 GB). Dotykový displej má velikost 6″ a rozlišení HD+ 1480 x 720 bodů. Zadní fotoaparát nabízí 13 Mpx snímač, světelnost f/1.9 a rychlé automatické zaostření. Přední fotoaparát je vybaven snímačem 5 Mpx s objektivem f/2.2. Podporováno je připojení k mobilním sítím 2G, 3G a LTE. Mezi funkční výbavu patří například Bluetooth, NFC, Wi-Fi, GPS/ Glonass/ BeiDou přijímač, akcelerometr, světelný senzor a senzor přiblížení. Provoz zajišťuje dobíjecí baterie s kapacitou 3300 mAh. Jako operační systém je využita platforma Android.

 

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*


Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..