Huawei P20 Lite Dual Sim CZ á.6499,-Kč s DPH 21%

Huawei P20 Lite Dual Sim CZ 64GB/RAM4GB á.6499,-Kč s DPH 21% (od 27.03.2019)

Barvy: černá / modrá / růžová

Objednávejte telefonicky : +420 602 555 777 , nebo emailem: duomobil@duomobil.cz

Zboží je možné zaslat na dobírku.

České záruky, Česká distribuce !


Huawei P20 Lite je výkonný chytrý telefon s druhou generací FullView displeje a duálním fotoaparátem. 5.84″ LTPS displej s Full HD+ rozlišením 2280 x 1080 bodů, 8jádrový procesor Kirin 659 až 2.36 GHz, 4GB operační paměti, 64GB interní paměti, 16+2Mpx a 16Mpx fotoaparáty, LTE, Bluetooth, WiFi ac, GPS/Glonass, slot microSD, USB Type-C, čtečka otisků prstů, baterie 3000 mAh s podporou rychlého nabíjení, platforma Android 8 oreo s uživatelským rozhraním EMUI 8.0.


Popis produktu

Tento mobilní telefon podporuje všechna česká pásma LTE pro rychlé datové přenosy včetně Band 20 / 800 MHz.

Huawei P20 Lite

Nová generace top modelů řady P z dílen Huawei přichází s vylepšeným FullView displejem a řadou dalších skvělých vylepšení. Základní model Huawei P20 Lite vám nabízí velmi pěkný výkon osvědčeného procesoru Kirin 659 a příjemné kapacity pamětí 4 a 64 GB. Další potěšující vychytávkou je duální fotoaparát pro hrátky s hloubkou ostrosti a samozřejmě nechybí všechny funkce, které od kvalitního telefonu očekáváte.

FullView displej druhé generace

telefon vás na první pohled ohromí 5.84 “ FullView displejem druhé generace s poměrem stran 19:9, který nabízí ještě větší protažení displeje ke krajům a pokrytí přední strany telefonu. Zažijete s ním příjemně jemný rastr 432 ppi s širším Full HD+ rozlišením 2280 x 1080 bodů. Díky technologii LTPS (IPS) pak můžete očekávat skvělé podání barev a široké pozorovací úhly. I přes větší úhlopříčku je velmi kompaktní a srovnatelný velikostí s běžnými 5-ti palcovými telefony.

Vynikající duální fotoaparát a selfie kamera

Zadní fotoaparát je vybaven hlavním snímačem 16 Mpx a sekundárním 2 Mpx pro hrátky s hloubkou ostrosti, takže můžete vytvářet umělecké portréty s rozmazaným pozadím (bokeh efekt). Nechybí všechny očekávané vlastnosti, jako rychlé automatické ostření (PDAF a CDAF), LED blesk, podpora HDR, režim panorama, Full HD i zpomalené video, noční režim, profesionální nastavení a mnohé další. Na přední straně najdete selfie fotoaparát se snímačem 16 Mpx, se kterým vytvoříte perfektní autoportréty. Můžete využít novou technologii Light Fusion selfie pro perfektní selfie jako ze studia a nejrůznější možnosti zkrášlení.

Zvládne náročné aplikace

Uvnitř telefonu tepe výkonný 8jádrový procesor Kirin 659 s grafickým akcelerátorem Mali-T830 MP2, které podporuje operační paměť s kapacitou 4 GB. Využívat více aplikací současně pro vás tak nebude žádným utrpením. Pro ukládání dat slouží vnitřní úložiště o kapacitě 64 GB, které lze dále rozšířit paměťovou kartou (hybridní slot sdílený s jednou SIM). Velké úložiště a paměťový slot tak skýtají skvělé možnosti pro objemné knihovny multimédií.

Bleskurychlé připojení

Získejte rychlý datový přenos prostřednictvím sítě LTE, která vám umožní okamžitě streamovat hudbu a videa s vysokou rychlostí. Nejen doma, ale i na cestách tak máte možnost zažívat zábavu na plný plyn.

Čtečka otisků prstů

Odemkněte svůj telefon rychle a bezpečně. Díky čtečce otisků prstů na zadní straně získáte přístup k funkcím během okamžiku bez nutnosti zadávat heslo.

Pohodlí s funkcí DualSIM

Díky Huawei P20 Lite už nikdy nebudete muset řešit problém, kam s druhou SIM kartou nebo s druhým telefonem, který vám zabírá akorát tak místo v kapse a přidělává vrásky na čele. Tento smartphone je vybaven sloty pro dvě SIM karty, takže vám na vše stačí jen jedno zařízení. Můžete tak mít pohromadě své soukromé i firemní telefonní číslo. Hybridní slot umožňuje využití 2 SIM, nebo 1 SIM a karty microSD.

Klíčové vlastnosti

Chytrý telefon Huawei P20 Lite je vybaven výkonným 8jádrovým procesorem Kirin 659 s frekvencí 4x 2.36 GHz a 4x 1.7 GHz a 4 GB operační paměti, což přístroji dodá skvělý výkon. Dotykový 5.84″ LTPS Full HD+ displej má rozlišení 2280 x 1080 bodů (poměr stran 18:9). Pro systém a data je k dispozici 64 GB interní paměti a slot pro paměťové karty microSD. Snímky můžete zachytit pomocí zadního duálního fotoaparátu 16+2 Mpx a přední 16 Mpx selfie kamery. Nechybí technologie Bluetooth 4.2 (BLE, aptX, aptX HD), WiFi ac a GPS/Glonass. Mobilní připojení podporuje k sítím 2G, 3G a nejmodernějším LTE. Do senzorové výbavy patří čtečka otisků prstů, G-senzor, senzor přiblížení, senzor okolního světla, digitální kompas, Hall senzor a gyroskop. Do konektorové USB Type-C a 3.5 mm jack. Přístroj je poháněn baterií s kapacitou 3000 mAh s podporou rychlého nabíjení. Předinstalován je operační systém Android 8 Oreo s uživatelským rozhraním EMUI 8.0.


Velikost: Šířka: 71,2 mm Výška: 148,6 mm Hloubka: 7,4 mm

Hmotnost: Přibližně 145 g (včetně baterie)


Barva

  • Modrá
  • Růžová
  • Černá

Displej

TFT LCD (IPS)

FHD+ 2 280×1 080 pixels

432 PPI

Čipová sada

HUAWEI Kirin 659

4x Cortex-A53 2,36 GHz + 4x Cortex-A53 1,7 GHz

Operační systém

Android™ 8.0

Paměť

4 GB + 64 GB (microSD karta 256 GB)

*Vzhledem k omezeným nárokům na výkon CPU procesoru, paměti používané operačním systémem a předem nainstalovaným aplikacím, může být skutečný prostor dostupný uživatelům menší než uvedená kapacita paměti. Aktuální paměťový prostor se může změnit v důsledku aktualizací aplikací, operací uživatele a dalších souvisejících faktorů.

Síť

ANE-LX1 (Single SIM):

4G / 3G / 2G

4G (LTE FDD) 3G (WCDMA) 2G (GSM)

ANE-LX1 (Dvě SIM karty):

4G / 3G / 2G

Primární SIM karta:

4G (LTE FDD) 3G (WCDMA) 2G (GSM)

Sekundární SIM karta (pouze hlasové služby, žádné datové služby):

2G (GSM)

Note:

Funkce dostupné v aktuální síti závisí na síti operátora.

Kartu lze nastavit tak, aby vyhovovala primární nebo sekundární SIM kartě.

Funkce dostupné v aktuální síti závisí na síti operátora.

GPS

GPS / AGPS / GLONASS

Konektivita

ANE-LX1:
Wi-Fi: 802.11b/g/n/a/ac 2.4 GHz and 5 GHz
USB-C, USB 2.0
BT4.2, BLE, aptX je podporován.

Snímače

Hallův senzor

Senzor otisku prstů

Senzor přiblížení

Senzor denního světla

Digitální kompas

Senzor gravitace

Gyroskop

Fotoaparát

Přední kamera: 16 M F/2.0
Zadní kamera: 16 M + 2 M F/2.2

Audio

*.mp3, *.mp4, *.3gp, *.ogg, *.amr, *.aac, *.flac, *.midi

Video

*.3gp, *.mp4

EMUI

EMUI 8.0

Baterie

3 000 mAh* (typická hodnota)

*Typická hodnota. Skutečná kapacita se může mírně lišit.

Tato kapacita je nominální kapacita baterie. Skutečná kapacita baterie pro každý telefon může být mírně nad nebo pod nominální kapacitou baterie.

NFC Podporováno


Obsah balení

Telefon x1
Vestavěná baterie x1
Sluchátka x1
Nabíječka x1
USB-C kabel
Nástroj pro vložení SIM karty x1
Průvodce rychlým startem x1


Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*


Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..