Huawei Nova Dual Sim CZ á.9499,-Kč s DPH 21%

Huawei Nova Dual Sim CZ á.9499,-Kč s DPH 21%

Barvy: gold / grey / silver

Objednávejte telefonicky : +420 602 555 777 , nebo emailem: duomobil@duomobil.cz

České záruky, Česká distribuce !

Výhodná cena 9499,- Kč s DPH je jen pro platbu hotově nebo na dobírku ! Doporučená prodejní cena je 9999,-Kč s DPH.

Platební karty nepřijímáme.


Huawei Nova Dual  na dvě SIM karty. Displej je o velikosti 5 palců, typ displeje: IPS, rozlišení: 1920×1080, pozorovací úhel: 80 ° / 80 ° / 80 ° / 80 °. Procesor Snapdragon625 (4 xA53@2.0 GHz + 4 x A53@2.0 GHz), operační systém Android 6.0 (Marshmallow) s Emotion UI 4.1, paměť RAM 3GB LPDDR3, ROM: 32GB (uživatelská 22GB), rozšiřitelná s MicroSD kartou do 128 GB. Slot Nano-SIM Card. Konektivita: Wi-Fi IEEE 802.11 b / g / n / at 2.4 GHz, 3G/LTE, Bluetooth 4.1, USB Typ C. Přední kamera 8Mpx, zadní kamera 12MPx. Baterie s kapacitou 4.4V, 3020 mAh.

 

Popis produktu

Decentní design

Design vyšší úrovně. Představte si přírodu a moderní architekturu v jedné kombinaci, ve vaší kapse. Všechny úhly jsou zrcadlové, odrážející světlo a stíny. To je Huawei Nova: hravý a přitom decentní design s vyššími nároky. Jednoduše nenapodobitelný.

 

Kovové prvky

Pro optimální odolnost, zadní kryt Huawei Nova je vyroben z pevného hořčíku a slitiny hliníku, které se používají v leteckém průmyslu. Plášť je následně pečlivě pískovaný, což vytváří strukturovaný vzhled, přilnavý, ale zároveň i lesklý. HUAWEI Nova: to je ultratenký design, který je doplněn jemně zaoblenými částmi skla. Zaoblené vnější hrany telefonu zajišťují dokonalý úchyt v ruce.

 

Radost držet v rukou

Tím, že se použila přední technika diamantového řezání, získal Huawei Nova dokonalé zakřivení rohů. Výsledkem je vzrušující symetrie, přičemž všechny rohy lámou a odrážejí světlo. Výrobci věnovali nespočet hodin a pokusů na dosažení tohoto cíle. Výsledný proces dosáhl diamantový řez s ještě větší přesností.

 

1.25μM větší pixel

Odteď zachytíte bohatý a ostrý obraz bez námahy, díky zadnímu fotoaparátu s 12 megapixely. F2.2 široký-světelný objektiv a jedinečný povrch fotoaparátu, to je výsledná jasnost, s dokonalými detaily. Zdokonalený povrch čočky zlepšuje odrazy, snižuje stíny a minimalizuje odlesky.

 

Rychlé ostření

Odvažte se a otevřete se světu spontánních zážitků s Huawei Nova. Dvě zaostřovací technologie pracují v tandemu. Smícháním dvou režimech, Huawei Nova rychle vykreslí fotky extrémně vysoké kvality.

 

4k video

Huawei Nova nahrává videa s ultra-high-definition, přičemž vás ohromí svou živostí a detal. Dokonce i když obraz přenesete do velkoplošných obrazovek, vaše videa budou zaručeně vypadat neuvěřitelně a dokonale.

 

Super selfie

S přední 8Mpx kamerou získáte krásnou pleť, dokonalý make-up a zároveň vytvoříte Selfie jen jedním otiskem prstu. Nový algoritmus v režimu „Krása“ je vyvrcholením naší spolupráce s mezinárodními vizážisty. Tvářenky a lesky na rty jsou přizpůsobeny k různým typům tvářím a barvě pleti, protože vědí, že všichni jsme jedineční. Máte k dispozici osm šablon, spolu s „real-time“ náhledem. Dokonce si můžete upravit i vaše obočí – protože ženy vědí, že i na tomto detailu záleží. Huawei Nova také optimalizuje obličejové rysy, jako na fotografiích, tak i ve videích. Jemné úpravy jsou provedeny v tónu, přirozeně a bez rušivosti.

 

Vysoký výkon

Huawei Nova je vybaven výkonným procesorem, s neuvěřitelnou provozem 2 dny, což z tohoto telefonu činí bezkonkurenční produkt.

Parametry produktu

Základní parametry

Úhlopříčka displeje: 5 „
Operační systém: Android
Vnitřní kapacita pro ukládání: 32 GB
Slot pro paměťovou kartu: Ano
Rozlišení fotoaparátu (numericky): 12 MP
4G / LTE: Ano

Kategorie

Značka: Huawei

Video

Úhlopříčka displeje: 5 „

Obrazovka

Rozlišení displeje: 1920 x 1080

Možnosti připojení

Nabíjecí port USB: Ano
Konektor USB: USB C
Bluetooth: Ano
USB port: Ano

Operační systém

Operační systém: Android

Výkon

GPS: Ano
Podpora Dual SIM: Ano
Verze operačního systému: Android 6.0
Typ SIM karty: NanoSIM

Design

Barva: zlatá
Typ displeje: IPS

Hmotnost a rozměry

Šířka: 69,1 mm
Hloubka: 7,1 mm
Výška: 141,2 mm
Hmotnost: 146 g

Úložná média

Kompatibilní paměťové karty: microSD
Vnitřní kapacita pro ukládání: 32 GB
Maximální velikost paměťové karty: 128 GB
Slot pro paměťovou kartu: Ano
Operační paměť RAM: 3072 MB

 

huawei-nova

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*


Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..